فراشپز- برخی از قدیمی‌ترین درختان جهان را می‌توان در کوه جینگ مای چین یافت، جایی که کشاورزان بومی از تکنیک‌های باستانی برای تولید چای پوئر استفاده می‌کنند. کوه جینگ مای در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده است. چای پوئر در بالاترین کیفیت به صورت کیک‌های گرد فشرده شده و کهنه می‌شود، سپس بسته بندی و به قیمت ۳۳۰ دلار برای هر کیک ۳۵۷ گرمی فروخته می‌شود در ویدیو زیر می‌توانید روند آماده کردن چای پوئر به روش سنتی را مشاهده کنید:

منبع: عصر ایران

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *