فراشپز- پاستا با پنیر فتا یکی از پاستاهای پر طرفدار و سادهای است که امروزه درست کردن آن بسیار رواج پیدا است. این غذا در عین سادگی و سریع تهیه شدن بسیار خوشمزه و دارای طعم خاصی است. طعم ترش گوجه گیلاسی در کنار پنیر فتا طعم منحصربهفرد و لذیذی را به این پاستا میدهد. در کنار طعم این پاستا با توجه به مواد اولیهای که در این غذا به کار رفته شده مثل پنیر فتا و گوجه گیلاسی، این غذا برای شما خواصی زیادی را هم در بر دارد که برخی از ویتامینهای بدن شما را تامین میکند. امروز در فراشپز طرز تهیه پاستا با پنیر فتا و گوجه گیلاسی و ریحان را به شما آموزش خواهیم داد پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای پاستا با پنیر فتا
پنیر فتا ۳۰۰ گرم
گوجه گیلاسی ۲۵۰ گرم
پاستا پنه ۲۰۰ گرم
روغن زیتون ۱/۲ پیمانه
سیر ۲ حبه
ریحان ۷۰ گرم
فلفل سیاه، نمک، فلفل قرمز پرک به مقدار لازم
طرز تهیه پاستا با پنیر فتا و گوجه گیلاسی و ریحان
مرحله اول: آماده سازی پاستا
قابلمهای را انتخاب کنید و درون آن مقداری آب با نمک بریزید و درب آن را بگذارید و روی شعله متوسط گاز قرار دهید تا به جوش بیاید سپس پاستا را درون آن بریزید و ۸ دقیقه به آنها زمان دهید تا به خوبی پاستا درون آن بپزد و نرم شود پس از پختن و نرم شدن پاستاها آنها را از روی گاز بردارید و آبکش کنید و مقداری آب سرد روی آن بریزید تا نشاسته آن کمی گرفته شود و به یکدیگر نچسبند.
مرحله دوم: آماده سازی پنیر و مایه پاستا
دیس یا ظرف مناسب و تقریباً بزرگی را برداشته و درون وسط ظرف پنیر فتا را قرار دهید و سپس گوجههای گیلاسی را نیز پس از شستن با آب سرد دور تا دور پنیر بریزید سپس به آنها نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و بعد روغن زیتون را در سرتاسر گوجهها و پنیر پخش کنید. سیرها را پس از شستن پوست بگیرید و بعد یا به شکل ساطوری شده آنها را ریز ریز خرد کنید و یا با رنده ریز رنده کنید و سپس حریرهی سیر را نیر روی سطح پنیر و گوجهها پخش کنید.
مرحله سوم: پخت مایه پاستا
سپس دیس یا ظرف مورد نظر را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گوجهها و پنیر به اندازه کافی شل شوند. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه ظرف را از فر خارج کنید و با پشت چنگال مواد را کاملاً له کنید و بعد از آن که مواد به طور کامل له شدند تمام مواد را خیلی خوب با همدیگر ترکیب کنید و هم بزنید تا بافت آنها یکدست شود. دقت کنید در صورتی که مواد به خوبی له نشدند میتوانید آنها را با بلندر نیز ترکیب کنید.
مرحله چهارم: آماده سازی ریحانها
ریحانها را با آب سرد به خوبی بشویید و سپس آنها را پاک کنید و به صورت ریز خرد کنید فقط چند عدد از برگهای ریحان را خرد نکنید تا برای تزیین روی پاستا از آن استفاده کنید.
مرحله پنجم: سرو پاستا
در آخر پاستای پخته شده را به مایه پنیر و گوجه گیلاسی اضافه کنید سپس ریحانهایی را که خرد کرده بودید به آنها اضافه کرده و تمام مواد را با یکدیگر به خوبی هم بزنید تا مایه و ریحانها در همه قسمتهای پاستا به خوبی پخش شوند. بعد از هم زدن پاستا را درون ظرف یا دیسی بریزید و روی آن را با چند عدد از برگ ریحانهایی که خرد نکرده بودید تزیین کنید و بعد از آن هم غذای شما آمادهی سرو است. نوش جان
منبع: آلامتو