فراشپز- زمستان زمانی از سال است که باید مهارت‌های پخت و پز خود را تقویت کنید. از این گذشته، چیزی دلپذیرتر از نشستن روی صندلی با یک پتوی نرم و یک سینی براونی داغ که تازه از فر در آمده، وجود ندارد. یا یک لیوان شکلات داغ که جلوی آتش جرعه جرعه آن را می‌نوشید و گرمای آن آهسته، کل بدن شما را در برمیگرد، بسیار لذت بخش است. در سراسر دنیا در فصل زمستان دسر‌های گرم و خوشمزه‌ی زیادی وجود دارد که امتحان کردن آنها خالی از لطف نیست و در واقع یک جهان کامل از دسر‌های دلچسب منتظرن تا شما آنها را کشف کنید.

اگر واقعاً می‌خواهید لذت فصل سرد زمستان و بارش برف را به بالاترین سطح برسانید، ما شما را با برخی از محبوب‌ترین دسر‌های گرم زمستانی در سراسر جهان آشنا خواهیم کرد که مطابق ذائقه ایرانیان نیز هست و شما می‌توانید آنها را به‌راحتی در روز‌های سرد در خانه درست کنید و با مزه کردن آن ها، طعم سفر به کشور‌های مختلف دنیا را بچشید.

در انگلستان، یک پودینگ معروف وجود دارد که از نوعی کیک اسفنجی خرد شده در سسی از کاستارد داغ و غلیظ است.

بافت سس کاستارد انگلیسی کم و بیش شبیه همان خامه قنادی است. تفاوت عمده در تهیه کاستارد با خامه این است که در کاستارد کمی نشاسته وجود دارد.

مواد لازم برای تهیه پودینگ تافی

یک و نیم فنجان خرما- پوست و هسته را جدا و خرما را ریز خرد کنید

یک و یک چهارم فنجان چای دم کرده داغ

۳/۴ فنجان شکر سفید به اضافه ۲ قاشق غذاخوری شکر اضافی

نصف فنجان کرده بدون نمک به دمای اتاق رسیده و نرم شده

۳ عدد تخم مرغ بزرگ

۲ فنجان آرد همه منظوره یا کامل

۱ قاشق چایخوری جوش شیرین

یک قاشق چایخوری عصاره وانیل

یک قاشق چایخوری گرانول قهوه اسپرسو فوری

مواد لازم برای تهیه سس تافی

نصف فنجان شکر سفید به اضافه یک قاشق غذاخوری شکری اضافه

۳/۴ فنجان شکر قهوه‌ای به اضافه یک قاشق غذاخوری شکر اضافه

۳/۴ فنجان شربت طلایی یا گلدن سیروپ به اضافه یک قاشق غذاخوری شربت اضافه

نصف فنجان کره بدون نمک

یک فنجان خامه غلیظ

یک قاشق چایخوری عصاره وانیل

طرز تهیه پودینگ تافی

خرمای ریز خرد شده را داخل یک کاسه مناسب ریخته و چای دم کرده داغ را روی آن بریزید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه به حال خود بماند تا خرما خوب خیس بخورد. فر را روشن کرده و دمای آن را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت معادل ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و اجازه دهید گرم شود. قالب گرد مناسب کیک را چرب کرده و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.

۳/۴ فنجان شکر را به همراه دو قاشق شکر اضافه و کره داخل یک ظرف یا محفظه همزن ریخته و به خوبی هم بزنید تا بافتش سبک و پفکی شود. حالا تخم مرغ‌ها را دانه به دانه شکسته و به محتویات ظرف اضافه کنید. بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ مخلوط را به خوبی هم بزنید و بعد تخم مرغ بعدی را اضافه کنید. درنهایت آرد و بکینگ پودر را ابتدا الک کنید و سپس داخل مخلوط بریزید و هم بزنید. حالا ابتدا گرانول اسپرسو را به همراه وانیل و جوش شیرین به ظرف حاوی خرما اضافه کنید و هم بزنید و بعد این مخلوط را به باقی مواد خمیر اضافه کنید و اینقدر هم بزنید تا قوام آن نرم و لطیف شود. سپس این مخلوط را داخل قالب بریزید و داخل فرم از قبل گرم شده بگذارید تا بپزد.

زمان لازم برای پخت پودینگ یک ساعت الی یک ساعت و نیم است؛ اما می‌توانید یک خلال دندان یا چوب کبریت را در مرکز قالب فرو کنید و میزان پخت پودینگ را بسنجید. اگر چوب تمیز بیرون آمده و چیزی از مواد پودینگ به آن نچسبیده بود یعنی آماده است و می‌توانید قالب را از فر خارج کنید.

حالا نوبت آماده کردن سس تافی است. در این مرحله از آموزش ۷۲۴پرس، نصف فنجان به اضافه یک قاشق غذاخوری شکر را به همراه همه شکر قهوه‌ای و همه شربت طلایی را داخل یک قابلمه مناسب ریخته و کره را هم اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود. اجازه دهید مواد به مدت پنج دقیقه بجوشد و سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. حالا خامه و وانیل را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید. سپس ظرف را دوباره روی حرارت گذاشته و برای دو الی سه دقیقه هم بزنید تا مایه‌ای یک دست ایجاد شود. سس شما آماده است.

بعد از اینکه پودینگ را از فر خارج کردید، به میزان دلخواه از آن را داخل هر بشقاب مخصوص سرو ریخته و کمی از این سس را روی آن بریزید. دوباره مقداری دیگر پودینگ روی سس ریخته و دوباره سس بیشتری روی آن بریزید و درنهایت کمی از سس را هم کنار ظرف بریزید.

نکات مهم:

پودینگ تافی از شیره‌ی خرمای پوره شده ساخته می‌شود. برای اینکار لازم است که خرما را پوره کرده و جوشانده تا نرم شود. سپس می‌توان آنها را در یک غذاساز یا مخلوط کن می‌ریزیم.

مهم است که حتما خرما را قبل از خیساندن، به صورت ریز خرد کنید. این کار کمک می‌کند تا قوام بهتری داشته باشد.

در صورت نیاز می‌توانید به جای شربت طلایی از شربت ذرت سبک هم استفاده کنید.

قبل از افزودن به مخلوط کن یا غذاساز، حتماً بگذارید خرما کمی خنک شود.

هنگام پخت، کل کیک در سس تافی و کاستارد غوطه ور می‌شود تا گرم کننده نهایی زمستان باشد.

پودینگ تافی پوشیده شده از سس کارامل و کاستارد داغ با طعم بی نظیر خود احتمالاً در صدر لیست دسر‌های زمستانی قرار می‌گیرد.

منبع: الی گشت

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *