آشپزی

پیراشکی پیازچه و تخم مرغ؛ یک صبحانه متفاوت

فراشپز- همه انواع پیراشکی به اندازه پیتزا پیراشکی شناخته شده نیستند. برای همین شاید اسم این غذا را تا به حال نشنیده باشید. پیراشکی پیازچه و تخم مرغ آب پز نوعی غذای روسی است که در عین سادگی کاملاً سالم و مقوی است.

برای تهیه این نوع پیراشکی اگر در عجله هستید میتوانید از خمیر پیراشکی آماده استفاده کنید. اما دستور خمیر پیراشکی خانگی تازه هم در ابتدای دستور تهیه گفته شده است.

پیراشکی پیازچه و تخم مرغ را میتوانید با سس دلخواه یا همراه ماست و سبزی خوردن سرو کنید.

مواد اولیه برای خمیر:

آرد سفید ۲ پیمانه

شیر ۱/۲ پیمانه

خمیرمایه فوری ۴ گرم

تخم مرغ کوچک ۱ عدد

شکر ۱/۲ قاشق چایخوری

روغن ۱ قاشق غذاخوری

نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

برای مواد داخل پای:

تخم مرغ ۴ عدد

پیازچه ۲ دسته

شوید ۱ دسته کوچک

کره به مقدار لازم

نمک و فلفل به مقدار لازم

روغن به مقدار کافی

طرز تهیه خمیر

۱- برای تهیه خمیر، اول شیر را کمی گرم کنید (داغ نشود) و شکر را در آن حل کنید. سپس خمیر مایه را به آن اضافه کنید. شیر و خمیر مایه ۲- یک و نیم پیمانه آرد را در کاسه بزرگی الک کنید. وسط آرد را خالی کنید و شیر و خمیرمایه را داخل آن بریزید. روی ظرف را با پارچه تمیز بپوشانید و بگذارید ۱۵ دقیقه در جای نسبتا گرمی بماند تا خمیر مایه عمل بیاید. آرد خمیر ۳- تخم مرغ را بشکنید و با کمی نمک بزنید. تخم مرغ زده شده را به مخلوط آرد اضافه کنید. تخم مرغ خمیر ۴- سپس روغن را اضافه کنید. خمیر را ورز بدهید و به تدریج آرد اضافه کنید تا زمانی که دیگر به دست نچسبد. کف کاسه را کمی چرب کنید و خمیر را داخل آن بگذارید.

مرحله اول

از قبل تخم مرغ‌ها را آب پز کنید و بگذارید خنک شوند. سپس آنها را خرد یا رنده کنید. مواد لازم پیراشکی

مرحله دوم

پیازچه و شوید را به خوبی بشویید. پیازچه را خرد کنید. تابه را روی شعله بگذارید تا داغ شود. سپس یک قاشق کره کف آن بریزید و تابه را تکان دهید تا ذوب شود.

مرحله سوم

پیازچه را داخل کره بریزید و ۲-۳ دقیقه تفت بدهید. در این مدت چند بار هم بزنید. پس از آن شوید خرد شده را اضافه کنید. پیازچه و شوید

مرحله چهارم

بعد از این که شوید و پیازچه را یکی دو دقیقه دیگر تفت دادید، تخم مرغ آب پز خرد شده را اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید و مواد را مخلوط کنید. تخم مرغ آب پز

مرحله پنجم

خمیر را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل دایره کوچکی باز کنید. باز کردن خمیر پیراشکی

مرحله ششم

کمی از مواد تخم مرغ و پیازچه روی هر تکه خمیر بریزید و سپس خمیر را دور آن بپیچید. پیچیدن پیراشکی همه را به همین ترتیب شکل بدهید و کنار هم روی سینی یا تخته چوبی آردپاشی شده بچینید. (روی هم قرار ندهید) پیراشکی روسی

مرحله هفتم

پیراشکی‌ها را در تابه با روغن داغ شده سرخ کنید تا دو طرف آنها طلایی رنگ شود. سرخ کردن پیازچه پیراشکی پیازچه و تخم مرغ را با ماست یا سس دلخواهتان سرو کنید. نوش جان!

منبع: فرتاک نیوز

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه شیر برنج؛ دسری برای تمام فصل‌ها

فراشپز- اگر هوس یک دسر مقوی کرده اید از شیر برنج غافل نشوید. مواد لازم…

3 دقیقه ago

(ویدیو) بامیه را به سبک قنادی‌ها در خانه درست کنید

فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: ۴۵۰ گرم شیر، ۵۰…

43 دقیقه ago

طرز تهیه وافل چیز کیک بدون دستگاه در فر

فراشپز- وافل چیز کیک؛ یکی از دسر‌های بسیار خوشمزه است که از ترکیب وافل به…

1 ساعت ago

این کیک موزی خوشمزه را بدون فر درست کنید

  فراشپز- کیک موز یک کیک خوشمزه و مقوی و بسیار پر طرفدار است که…

1 ساعت ago

(ویدیو) طرز تهیه ساندویچ سریع با آرد و تخم‌مرغ

فراشپز- در این ویدئو، یک آشپز ماهر به شما نشان می‌دهد چگونه با استفاده از…

2 ساعت ago

طرز تهیه نان جو دو سر پرک رژیمی برای صبحانه

فراشپز- نان جو دو سر پرک، یک گزینه عالی برای افرادی است که به دنبال…

3 ساعت ago