فراشپز- تارت نوعی کیک کم‌شیرین با لایه بیسکوئیتی است که می‌توان با استفاده از میوه‌های متنوع، طعم‌های مختلفی از آن را درست کرد. تارت انار یکی از کیک‌های محبوب است که طعم و رنگ متفاوتی دارد.روش تهیه تارت انار را آموزش داده‌ایم.

با انتخاب بیسکوئیت با طعم دلخواه و ترکیب آن با مزه انار، می‌توانید یک تارت خانگی خوش‌طعم و سالم درست کنید.

نام: تارت انار با بیسکوئیت

آماده‌سازی: ۶۰ دقیقه

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

انار: ۲ عدد

بیسکوئیت: یک بسته

پودر کاکائو: یک قاشق غذاخوری

کره آب‌شده: ۱۰۰ گرم

شکلات تخته‌ای: یک بسته

خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم

روش تهیه:

۱. بیسکوئیت‌ها را در ظرفی مناسب بکوبید و پودر کنید. بعد کره آب‌شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۲. مخلوط بیسکوئیت و کره را کف قالب تارت فشرده کنید و قالب را ۴۵ دقیقه در یخچال بگذارید.

۳. خامه صبحانه را گرم کنید و شکلات‌های تخته‌ای خردشده را به آن اضافه کنید تا آب شود.

۴. مخلوط خامه و شکلات را روی پایه بیسکوئیتی بریزید. روی کیک را با دانه‌های انار بپوشانید.

نکته: می‌توانید برای تهیه تارت شکلاتی انار از بیسکوئیت کاکائویی استفاده کنید.

منبع: همشهری

به اشتراک بگذارید:

administrator

1 نظر

  • 😶, 1403-10-04 @ 2:20 ق.ظ پاسخ

    این همه کاکائو تو دهن کی جا میشه?????

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *