فراشپز- کوکو جوانه گندم یکی از خوشمزه‌ترین و مقوی‌ترین کوکوهاست که خوردن آن به خصوص برای کودکان و سالمندان توصیه می‌شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

جوانه گندم ۲۰۰ گرم

سیب زمینی ۱ عدد متوسط

پیاز ۱ عدد متوسط

جعفری خرد شده ۱ پیمانه

نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم

آرد نخودچی ۱ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۲ عدد

روغن به مقدار لازم

طرز تهیه کوکو جوانه گندم

مرحله اول

برای تهیه کوکو جوانه گندم ابتدا جوانه گندم را با غذاساز خرد کنید، ولی اجازه ندهید خیلی له شود، چون شیره آن خارج می‌شود و دچار چسبندگی زیاد می‌شود و موقع سرخ کردن مشکل ایجاد می‌کند.

مرحله دوم

در این مرحله سیب زمینی و پیاز را رنده کنید و به جوانه گندم خرد شده اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا به خورد هم بروند و یک ترکیب کاملا همگن و یکدست ایجاد شود.

مرحله سوم

در این مرحله باید جعفری خرد شده را کم کم به سایر مواد اضافه کنید و سپس نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و آرد نخودچی را به مواد اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود.

مرحله چهارم

در این مرحله باید تخم مرغ‌ها را در یک ظرف جداگانه بشکنید و خوب به هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم ترکیب شوند و کف ریزی روی کاسه شما دیده شود. سپس تخم مرغ‌ها را به اسیر مواد اضافه کنید و خوب به هم بزنید.

مرحله پنجم

تابه را روی اجاق گاز گذاشته و روغن در آن بریزید و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود. سپس مواد کوکو را در تابه ریخته و زیر شعله را ملایم کنید و در تابه را بگذارید تا کم کم کوکوی شما بپزد.

مرحله ششم

بعد از پختن طرف اول کوکو باید برش دهید و حدود دو سه دقیقه صبر کنید و کوکو را برگردانید تا طرف دیگر هم پخته شود. مدت زمان پختن طرف دوم نصف طرف اول است. بعد از حدود ۸ دقیقه کوکوی شما آماده سرو کردن است.

منبع: پارسینه

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *