فراشپز- در میان خورشت‌هایی که با هویچ درست می‌شوند، تعدادی خورشت هم وجود دارند که نیاز به گوشت ندارند و باب میل گیاهخواران و افرادی رژیمی هستند. غذاهایی که طعم مطبوعشان باعث می‌شود تا جای خالی گوشت احساس نشود و طرفداران بسیاری داشته باشند.

فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی، طرز تهیه خورشت هویچ و لپه را ارائه کرده است. با ما همراه باشید.

مدت زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت: ۲ ساعت

برای: ۲ نفر

مواد لازم:

هویج: ۴ عدد

پیاز: ۲ عدد

لپه:یک پیمانه

رب گوجه فرنگی:یک قاشق غذاخوری

آلو بخارا:۵ عدد

زعفران دم کرده:یک قاشق غذاخوری

نمک و زردچوبه: به میزانلازم

روش تهیه:

۱: در ابتدا لپه را خیس کنید. پیاز را خلالی خرد کرده و همراه با زردچوبه تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید.

۲: سپس هویج را که به صورت نگینی خرد کرده‌اید به مواد بیفزایید و به تفت دادن ادامه دهید تا تغییر رنگ دهد.

۳: حالا رب گوجه فرنگی را به مواد کرده و سرخ کنید.

۴: لپه را داخل قابلمه بریزید و کمی تفت دهید. سپس آلوهای بخارا به همراه نمک و زعفران به مواد اضافه کنید. بعد آب خورشت را بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۲ ساعت خوب بپزد.

نکته:

در صورت تمایل می‌توانید در این خورشت از گوشت گیاهی نیز استفاده کنید.

منبع:  همشهری

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *