فراشپز- بین انواع کیک و دسر، براونی با بافت نرم و لطیف محبوبیت زیادی دارد. با استفاده از ترکیب کدو حلوایی، شکلات، آرد و مواد دیگر، میتوانید یک براونی کدو حلوایی لذیذ برای عصرانههای پاییزی آماده کنید.
درست کردن براونی کدو حلوایی در خانه کمتر از یک ساعت زمان میبرد اما طعم متفاوت آن میتواند طرفداران زیادی داشته باشد.
تعداد: ۴ نفر
آمادهسازی: ۴۵ دقیقه
پوره کدو حلوایی: نصف لیوان
پنیر خامهای: ۱۰۰ گرم
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
عصاره وانیل: نصف قاشق چایخوری
شکلات رندهشده (با طعم دلخواه) : ۲۰۰ گرم
کره خردشده: یک لیوان
شکر: یک لیوان
تخممرغ: ۳ عدد
نمک: نصف قاشق چایخوری
آرد: یک لیوان
۱. کدو حلوایی خردشده را با یک لیوان آب بپزید تا نرم شود. سپس آن را پوره کنید و پنیر، شکر و وانیل به آن بیفزایید.
۲. شکلات را خرد و به آن اضافه کنید. ظرف را روی بخار آب قرار دهید تا به روش بن ماری، مواد حل شوند. اجازه دهید که این مایه از دما بیفتد. سپس شکر، وانیل و نمک را همراه تخممرغها به مواد اضافه کنید.
۳. آرد الکشده را بهتدریج به مواد بیفزایید تا مخلوط خمیری داشته باشید. یک لایه از خمیر را در قالب فر بریزید، پوره کدو را روی آن بریزید و لایه بعدی خمیر را در آخر به آن اضافه کنید.
۴. قالب را ۳۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه بگذارید تا براونی خوب بپزد. روی آن را با شکلات خردشده تزیین کنید.
نکته: میتوانید با ترکیب خامه و شکلات، لایه تزیینی برای روی براونی آماده کنید.
منبع: همشهری
فراشپز- پلو بریانی عراقی یکی از انواع پلوهای مخلوط عربی است که از ترکیب پلو…
فراشپز- پلو مسما بادمجان نوعی پلو مخلوط بسیار خوشمزه و مجلسی است که از ترکیب…
فراشپز- سالاد کلم سفید و هویج یکی از ساده ترین سالادهای مجلسی خوشمزه می باشد…
فراشپز- کیک خرمالو یکی از انواع کیک های خوشمزه پاییزی است. طرز تهیه کیک خرمالو…
فراشپز- کدو سبز شکم پر پیتزایی با پنیر و گوشت چرخ کرده جزو انواع خوراک…
فراشپز- تارت قارچ و پنیر از فینگر فود های آسان و راحتی است که میان…