فراشپز- دمنوش‌ها می‌توانند یک انتخاب عالی برای روزهای سرد زمستان باشند، چون هم بدنتان را گرم می‌کنند، هم در تهیه آنها از مواد طبیعی و پرخاصیت استفاده می‌شود. یکی از دمنوش‌های مناسب برای زمستان، دمنوش زنجبیل و زردچوبه است که روش تهیه آن را آموزش داده‌ایم. دمنوش زنجبیل و زردچوبه یک نوشیدنی طبیعی و جایگزینی مناسب برای نوشیدنی‌های مضر با قند مصنوعی محسوب می شود.

نام دمنوش: زنجبیل و زردچوبه

آماده‌سازی‌: ۱۰ دقیقه

پخت: ۲۰ دقیقه

تعداد: ۲ نفر

مواد لازم:

زردچوبه: یک قاشق غذاخوری

فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری

زنجبیل تازه: یک عدد

آب: ۲ لیوان

طرز تهیه

۱.آب را بجوشانید. پودر زردچوبه را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

۲.زنجبیل تازه را به قطعات کوچک برش دهید و بعد از ۱۰ دقیقه به ترکیب اضافه کنید.

۳. قوری دمنوش را روی کتری یا سماور قرار دهید و فلفل سیاه را به ترکیب اضافه کنید.

۴. ۱۰ دقیقه دیگر صبر کنید تا دمنوش به آرامی دم بکشد. می‌توانید چند برگ نعناع تازه هم به قوری اضافه کنید.

۵. دمنوش را بدون رد کردن از صافی در فنجان بریزید.

نکته: اگر زنجبیل تازه در دسترس نبود، می‌توانید از یک قاشق غذاخوری پودر زنجبیل استفاده کنید.

منبع: همشهری آنلاین

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *