فراشپز- کدو حلوایی از صیفی جاتی است که با آن می توان انواع و اقسام پخت و پزها را انجام داد. از این صیفی در تهیه غذا،‌کیک، دسر و … استفاده می شود.

کاکا کدو تنبل یکی انواع کیک هایی است که به سادگی تهیه می شود و در شب های پاییزی در کنار خانواده می توان آن را همراه با صرف چای سرو کرد.

کاکا کدو تنبل

تعداد: ۵ نفر

آماده‌سازی: ۳۰ دقیقه

پخت: ۲ ساعت

مواد لازم:

کدو حلوایی پوره شده: یک پیمانه

آرد گندم: یک پیمانه

تخم‌مرغ:یک عدد

شیر: یک چهارم پیمانه

گلاب: ۲ قاشق غذاخوری

پودر دارچین و پودر هل: یک قاشق چایخوری

بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

شکر: نصف پیمانه

نمک: یک هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

کدو حلوایی را با پوست خرد کرده و با مقدار کمی آب بپزید.
بعد از اینکه کدو حلوایی پخته شد، پوست آن را جدا کنید و آن را پوره کنید.
کدوی پخته را با شکر، تخم‌مرغ، گلاب، آرد، شیر، نمک، ادویه‌ها و بیکینگ پودر مخلوط کنید. مایه به‌دست آمده را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا جا بیفتد.
تابه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد با ملاقه از مواد کاکا برداشته و در تابه پهن کنید.
در تابه را ببندید تا شیرینی با حرارت ملایم بپزد و مغز پخت شود. بعد طرف دیگر آن را سرخ کنید.
با استفاده از کاغذ روغن‌گیر، روغن اضافی کاکاها را بگیرید.
شیرینی‌ها کمی خنک که شدند رویشان را با کنجد، پسته و یا چیپس شکلات تزیین کنید.

نکته: ‌استفاده از شیر باعث لطیف‌تر شدن شیرینی کاکا می‌شود و به‌جای شیر هم می‌توان از ماست استفاده کرد.

منبع:  همشهری

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *