فراشپز- کیک هویج کاراملی یک کیک خوش طعم با بافت لطیف است که انتخاب خوبی برای عصرانههای پاییزی محسوب میشود. میتوانید در خانه به راحتی این کیک را آماده کنید.
در کمتر از یک ساعت در خانه کیک هویج کاراملی درست کنید و از طعم خاص آن لذت ببرید.
نام: کیک هویج کاراملی
مدت زمان آمادهسازی:۲۰ دقیقه
پخت:۳۰ دقیقه
تعداد نفرات: ۶ نفر
مواد لازم:
هویج: ۳ عدد
تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: یک و نیم لیوان
شیر و آب: هر کدام یک لیوان
آرد: ۳ لیوان
گردو: نصف لیوان
دارچین: ۲ قاشق چایخوری
بکینگپودر و وانیل: هر کدام یک قاشق غذاخوری
جوش شیرین: ۲ قاشق چایخوری
پنیر ماسکارپونه یا لبنه: ۴۰۰ گرم
خامه: ۶۰۰ گرم
پودر قند: یک لیوان
سس کارامل: یک لیوان
روش تهیه:
۱. تخممرغها را با شکر هم بزنید. روغن و شیر را همراه آرد، دارچین، بیکینگپودر، جوششیرین و وانیل اضافه و مخلوط کنید.
۲. هویجهای شسته و پوستکنده را رنده و همراه گردو به مواد اضافه کنید. همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید.
۳. مواد را داخل قالب چرب شده بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه حدود ۳۵ دقیقه بپزید.
۴. بعد از خنک شدن کیک، سطح آن را با ترکیب ماسکارپونه، خامه و پودر قند که خوب مخلوط شده بپوشانید. در مرحله آخر سس کارامل را روی کیک بریزید.
نکته: میتوانید از میوههای فصل یا شکلات رنده شده برای تزیین کیک استفاده کنید.
منبع: همشهری