لوبیاپلو از آن غذاهایی است که می‌گویند اگر توانستی آن را به بهترین حالت درست کنی و شفته‌اش نکنی یعنی یک آشپز خوب هستی! اما واقعا درست کردن لوبیاپلو اینقدر سخت است؟ نه!

هر غذایی اگر مرحله به مرحله و با حوصله و رعایت فوت و فن‌هایش درست شود، نه تنها سخت نیست که بسیار هم راحت خواهد بود. لوبیاپلو هم از همان غذاهاس که تنها نیاز به کمی دقت بیشتر دارد. این غذا را هم می‌توانید با گوشت چرخ‌کرده درست کنید هم گوشت تیکه‌ای و هم سویا برای گیاه‌خوارها! اما چه کنیم که لوبیاپلوی ما شفته نشود و همه چیز در بهترین حالت باشد؟

فوت و فن:

۱. گوشت لوبیاپلو به اندازه کمی کوچک‌تر از خورشت قیمه خرد کنید و همراه با پیازداغ کاملاً سرخ کنید.

۲. پیازداغ لوبیا پلو بهتر است نگینی خرد شود.

۳. لوبیا باید تازه و ترد باشد و نخ آن گرفته شود و از لوبیای غیر مرغوب استفاده نشود.

۴. اندازه خرد کردن لوبیا بستگی به سلیقه دارد و از یک‌و نیم تا ۴ سانت می‌توان خرد کرد.

۵. از لوبیای خرد شده نیز می‌توانید استفاده کنید. برای فریز کردن لوبیا باید ابتدا آن را در آب جوش ریخته و بعد از یکی دو جوش آب‌کش کرده و بعد از خنک شدن فریز کرد.

۶. ادویه پلویی شامل دارچین، پودر گل و هر نوع ادویه‌ای که مورد علاقه باشد می‌توانید استفاده کنید.

۷. رنگ و طعم لوبیاپلو با زعفران و با رب خیلی خوش‌طعم می‌شود و طعم واقعی لوبیا تحت تأثیر رب قرار نمی‌گیرد.

۸. اگر می‌خواهید لوبیا پلو شما رنگ قرمز بیشتری داشته باشد بهتر است از گوجه‌فرنگی پوست کرده و تخم‌گرفته خرد شده استفاده کنید و از رب استفاده نشود.

۹. آب روغن را روی آب‌کش برنج بدهید، چون از چسبیدن برنج به هم که در برنج‌های مخلوط زیاد اتفاق می‌افتد جلوگیری می‌کند.

۱۰. قابلمه برنج از گنجایش آن کمی بزرگتر باشد که اندازه پلو مخلوط را داشته و برنج خوب دم بکشد و کال دم نماند.

۱۱. برنج را زنده آبکش کنید تا وقتی مواد لوبیا پلو را لا به لای برنج دم می‌کنید، شفته نشود.

۱۲. موقع ریختن زعفران روی برنج باید دقت کنید در جاهایی که کف‌گیر زده‌اید برای خارج شدن بخار برنج زعفران نریزید، چون مستقیماً به ته‌دیگ می‌رود و باعث سوختن ته‌دیگ برنج می‌شود.

منبع: ایرنا

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *