فراشپز- کرم کاپوچینو پنیری نوعی دسر بسیار خوشمزه و مدرن است که پایه شیر دارد و از ترکیب خامه صبحانه با پنیر خامه‌ای، پودر کاپوچینو و شکر تهیه می‌شود.

به گزارش فرارو،  دسر‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. دسر‌ها پای ثابت مهمانی‌ها و یکی از اصلی‌ترین منو‌های خوشمزه رستوران‌ها هستند که معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آن‌ها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند و یک عصرانه دلنشین در کنار چای و قهوه به شمار می‌روند. دسر‌ها در طعم‌های گوناگونی مانند دسر وانیلی، میوه‌ای، زعفرانی، شکلاتی و… تهیه می‌شوند و هر کدام طرفدارن ویژه خود را دارند. کرم نوعی از دسر است که بسیار لطیف و گوارا است و معمولا برای تهیه آن از خامه استفاده می‌کنند.

کرم‌ها یا به صورت لایه میانی در کیک‌ها و دسر‌ها استفاده می‌شوند و یا خود به صورت مستقل نوعی دسر هستند. کرم کاپوچینوی پنیری نوعی کرم بسیار خوشمزه و لطیف است که از ترکیب شیر با پنیر خامه‌ای، خامه، شکر و … تهیه می‌شود و برای پذیرایی در مهمانی‌ها یک دسر خوشمزه و فوق‌العاده است. اگر دوست دارید این دسر جذاب را با روشی آسان در منزل درست کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

پودر کاپوچینو: ۳ بسته
پودر کاکائو: ۱ قاشق غذاخوری سرپر
شیر: ۳ لیوان
پنیر ماسکارپونه (یا پنیر خامه‌ای کم نمک): ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
شکلات سکه‌ای: ۱۰۰ گرم
شکر: ۱ لیوان
پودر ژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد مخلوط کنید و روی بخار کتری یا سماور درحال جوش بگذارید تا به روش بن ماری حل و شفاف شود. شکر و شیر را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود، سپس پودر کاپوچینو را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. در این مرحله اجاق گاز را خاموش کنید. خامه صبحانه و پنیر ماساکارپونه را داخل یک ظرف مناسب بریزید و با همزن برقی ۱ دقیقه هم بزنید تا به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. حالا مخلوط شیر و شکر را به ترکیب پنیر و خامه اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند، سپس ژلاتین حل شده را به مواد اضافه کنید.

مایه دسر را از صافی رد کنید تا یکدست شود، سپس حدود سه تا چهار ملاقه از مایه دسر را بردارید و به آن پودر کاکائو و شکلات سکه‌ای آب شده اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید. ظرف‌ها یا لیوان‌های مخصوص دسر را آماده کنید و نیمی از آن را با مایه سفید پر کنید. ظرف‌های دسر را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر ببندد، سپس از یخچال خارج کنید و روی آن مقداری از مایه کاکائویی بریزید و دوباره ظرف‌ها را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذراید. در آخر باقی مانده مایه سفید دسر را روی قسمت کاکائویی که بسته است، بریزید و دوباره ظرف‌های دسر را به یخچال برگردانید و ۱ تا ۲ ساعت زمان بدهید تا دسر کاملا ببندد. برای تزیین قبل از سرو روی دسر کمی پودر کاکائو الک کنید و نوش جان.

نکات مهم

۱ـ پنیر ماسکارپونه پنیر مخصوصی است که برای تهیه چیز کیک و دسر‌های پنیری از آن استفاده می‌شود که نمک ندارد و بافت آن برای تهیه کیک و دسر مناسب است. از آنجا که پنیر ماسکارپونه در همه فروشگاه‌های مواد غذایی در دسترس نیست، می‌توانید به جای آن از پنیر‌های خامه‌ای معمولی مانند پنیر ویلی استفاده کنید که کم نمک باشند، همچنین چربی کم‌تری داشته باشند.

۲ـ ژلاتین ماده‌ای بدون رنگ و مزه است و از کلاژن گرفته می‌شود که در بخش‌هایی از بدن حیوانات وجود دارد. برای حل کردن پودر ژلاتین همیشه از روش بن‌ماری استفاده کنید. به این صورت که ظرف حاوی پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب جوش بگذارید. توجه داشته باشید که اگر ژلاتین را در دمای خیلی بالا آب کنید، بوی بدی از آن متساعد خواهد شد. همچنین یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل ۴ ورق ژلاتین است. پودر ژلاتین را باید در یک ظرف در بسته و حتماً در مکان خشک و خنک نگه‌داری کنید. پس از اینکه بسته حاوی پودر ژلاتین را باز کردید، تا ۶ ماه فرصت استفاده از آن را دارید و بعد از این مدت خاصیت خود را از دست خواهد داد.

۳ـ به جای شکلات سکه‌ای می‌توانید از شکلات تخته‌ای تلخ یا شیرین استفاده کنید که به ذائقه شما بستگی دارد.

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *