فراشپز- کیک هویج یخچالی نوعی از کیک‌های یخچالی است که نیازی به پختن ندارد و از ترکیب هویج، کره، گردو، بیسکوییت و… تهیه می‌شود.

به گزارش فرارو، کیک یخچالی یکی از انواع دسر‌های خوشمزه است که تهیه آن نیازی به استفاده از فر ندارد و تنها کافی است چند ساعتی در یخچال بماند تا جا افتاده و آماده سرو شود. معمولا برای تهیه کیک یخچالی به جای مواد اصلی کیک از بیسکوییت و کرم استفاده می‌کنند. درست کردن کیک یخچالی به دلیل اینکه نیازی به پخت و فر ندارد، بسیار آسان است و به صرف زمان زیادی نیاز ندارد.

کیک هویج یخچالی یکی از انواع کیک‌های یخچالی است که نیازی به پختن ندارد و از ترکیب هویج با بیسکوییت پتی‌پور، کره، گردو و… آماده می‌شود و بسیار خوشمزه و مقوی است. این کیک به دلیل ظاهر زیبایی که دارد، برای عصرانه یا میان وعده کودکان و دانش آموزان هم بسیار مناسب است. اگر دوست دارید این کیک هویج یخچالی خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

هویج خام رنده شده: ۳ لیوان
بیسکوییت پتی‌پور: ۲ بسته
کره: ۲ قاشق غذاخوری
پوست پرتقال یا لیمو ترش رنده شده: ۱ قاشق چای‌خوری
گردو خرد شده: ۱ لیوان
شیر: یک چهارم فنجان
پودر نارگیل: به میزان لازم

طرز تهیه

برای درست کردن این کیک یخچالی خوشمزه ابتدا هویج رنده شده را همراه با کره، شکر و رنده پوست پرتقال یا لیمو داخل یک ماهی تابه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید و مدام مواد را هم بزنید تا کره و شکر آب و هویج نرم شود و آب اضافه‌اش کشیده شود. در مرحله بعد هویج تفت داده شده را داخل دستگاه غذاساز بریزید و بیسکوییت پتی‌پور، گردوی خرد شده و شیر را به مواد اضافه کنید و یک دقیقه بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند.

حالا از مواد آماده به اندازه گردو بردارید و کف دستتان گرد کنید و در آخر داخل پودر نارگیل بغلتانید و توی سینی بچینید. کیک را به مدت دو تا سه ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. در این مرحله کیک هویج یخچالی خوشمزه ما آماده سرو است که می‌توانید در کنار چای یا قهوه از خوردن آن لذت ببرید، نوش جان.

نکات مهم

۱ـ شیر را به اندازه‌ای بریزید که به مواد حالت خمیری بدهد. اگر بیش از اندازه شیر اضافه کنید، مواد خیلی شل می‌شود و نمی‌توانید آن را گرد کنید. به جای شیر می‌توانید از آب پرتقال هم استفاده کنید.
۲ـ بیسکوئیت پتی‌پور ازجمله محصولاتی است که برای تهیه انواع دسر و چیز کیک از آن استفاده می‌شود و به دو صورت وانیلی و کاکائویی در بازار موجود است. برای تهیه کیک هویج یخچالی می‌توانید به جای بیسکوئیت پتی پور از بیسکوئیت مادر یا هر نوع بیسکوییت ساده وانیلی استفاده کنید.
۳ـ حتما کیک آماده را به مدت چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا جا بیفتد و خنک شود و بعد سرو کنید.

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *