فراشپز- یخمک هنداونه از جمله دسرهای خوشمزه و خوش رنگ است که کودکان پس از بازی در زیر آفتاب برای تغییر ذائقه به آن نیاز خواهند داشت. ما به شما می‌آموزیم تا این دسر را بدون رنگ مصنوعی و مواد نگهدارنده در منزل تهیه کنید.
همیشه شروع تابستان با خود نوید گرما و در کنار آن آغاز تعطیلی مدارس و بازی‌های کودکانه را می‌دهد. اما در این میان آنچه که لذت این گرما را افزایش می‌دهد استفاده از دسرهای خنک با طعم‌های مختلف از جمله یخمک است. یکی از این یخمک‌ها که ما قصد داریم طرز درست کردن آن را به شما آموزش دهیم تا بتوانید آن را در منزل تهیه کنید، یخمک هندوانه است.

مواد مورد نیاز برای تهیه یخمک هندوانه

مغز هندوانه شیرین و رسیده: ۴۵۰ گرم

شکر یا عسل: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه یخمک هندوانه

بخش اول

ابتدا هندوانه را کاملا بشویید. سپس آن را به دو نیم تقسیم کرده و مغز آن را از پوست جدا کرده و تخم هندوانه را از آن جدا کنید.

بخش دوم

مغز هندوانه را در دستگاه مخلوط کن ریخته وآن را کاملا هم بزنید تا مایع یکدست از آن به دست آید.

بخش سوم

کمی از مایع هندوانه را مزه کنید. اگر شیرینی مطلوب شما را نداشت، به آن کمی شکر یا عسل بیافزایید و سپس مجددا آن را هم بزنید تا در آن حل شود.

بخش چهارم

مایع حاصل شده را در قالب‌های مخصوص و یا در لیوان‌های یکبار مصرف بریزید و چوب‌های بستنی را در آن قرار دهید. سپس آن را داخل فریزر بگذارید تا حسابی یخ بزند.

بخش پایانی

پس از یخ زدن پوره هندوانه، آن را از فریزر خارج کرده و برای بچه‌ها و در صورت نیاز بزرگترها سرو کنید.

مهم: در نظر داشته باشید که شما می‌توانید برای ایجاد طعم‌های متفاوت در یخمک‌ هندوانه، به آن نعنا، زنجبیل و یا حتی ژله هندوانه هم اضافه کنید.

مراحل طرز تهیه یخمک هندوانه با نعنا (روش دوم)

ترکیب هندوانه با نعنا می‌تواند یک طعم دلنشین به وجود آورد و با این طعم یک یخمک خانگی متفاوت و خوشمزه می‌توانید تهیه کنید.

مرحله اول: مواد اولیه را بشویید و آماده کنید

برگ‌های نعنا را پاک کرده و سپس بشویید و روی پارچه تمیز پهن کنید تا آب اضافی آن برود و کاملا خشک شود.هندوانه نیز را بشویید، برش بزنید و دانه‌های آن را جدا کنید. گوشت هندوانه را نیز جدا کنید و در ظرف دیگری بریزید.

مرحله دوم: هندوانه را پوره کنید

تکه‌های هندوانه را که از دانه جدا کردید در مخلوط‌کن بریزید و چند دقیقه زمان بدهید تا هندوانه پوره شود. دستگاه را تا زمانی که پوره یکدستی تهیه شود، روشن نگه دارید.

مرحله سوم: نعنا را اضافه کنید

نعنا را به صورت ریز خرد کنید. نعنای خرد شده را به پوره اضافه کنید. در صورت دلخواه شکر یا عسل هم بیفزایید. همه مواد را با هم ترکیب کنید.

مرحله چهارم: یخمک با هندوانه را در فریزر قرار دهید

مایه نهایی را در قالب‌های یخمک بریزید. چوب بستنی را میان آنها قرار دهید. قالب را در فریزر بگذارید و چند ساعت زمان دهید تا یخمک‌ها کاملاً ببندند.

مرحله آخر: یخمک هندوانه نعنایی را سرو کنید

یخمک هندوانه‌ای نعنایی شما آماده است. آن را به عنوان یک خوراکی و در میان‌وعده مصرف کنید. نوش جان!

چند نکته مهم

در خرید هندوانه دقت کنید که طعم آن شیرین باشد تا کمتر نیاز به استفاده از شکر و یا شیرین‌کننده‌های دیگر داشته باشید.

برای تهیه یخمک شفاف می‌توانید پوره هندوانه را از صافی عبور دهید.

به جای چوب بستنی می‌توانید از قاشق‌های پلاستیکی و یا چوبی استفاده کنید.

اگر می‌خواهید چوب بستنی کج نشود، آن را می‌توانید در زمان نیم‌بند شدن پوره به یخمک اضافه کنید.

برای تهیه یخمک از قالب‌های سیلیکونی استفاده کنید تا هنگام جدا کردن یخمک از قالب، خرد نشود.

اگر پوره تهیه شده از هندوانه غلظت زیادی داشت می‌توانید برای رقیق شدن پوره، کمی از آب سرد استفاده کنید.

تلاش کنید مقدار کمی نعنا در پوره هندوانه بریزید تا طعم آن به تلخی نزند.

برای ایجاد ظاهری زیبا در یخمک می‌توانید از میوه‌های خرد شده در پوره استفاده کنید.

منبع: ایرنا

[elementor-template id="19721"]
به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *