فراشپز- لقمه عصرانه خوشمزه را می‌توانید با یک وعده گیاهی هم تهیه کنید. شاید با وجود اسفناج در وهله اول چندان خوشمزه به نظر نرسد، اما اینطور نیست. استفاده از خمیر پیتزا و پخت آن در فر به خوشمزگی بیشتر وعده غذای شما کمک می‌کند. در مورد خوشمزگی این دو نکته را هیچ وقت از یاد نبرید که اکثر غذا‌هایی که به آنها لقب خوشمزه یا لذیذ اتلاق می‌شود، پرچرب و ناسالم هستند. نکته دوم در مورد این وعده‌های خوشمزه این که ذائقه به عادت غذایی هم بستگی دارد.

اگر مایل هستید تا غذا‌های سالم و مقوی جایگاه پررنگ‌تری در رژیم غذایی روزانه شما داشته باشند، کمی هم در عادت‌های غذایی‌تان تجدید نظر کنید. برای شروع، بهتر است از افزودن چاشنی‌ها و ادویه‌های خوش طعم کمک بگیرید و روش‌هایی مثل پخت در فر هم به خوشمزه‌تر شدن بیشتر غذا‌های سالم کمک می‌کند. مثلا می‌توانید از همین لقمه عصرانه با اسفناج به عنوان یک وعده غذایی سالم و البته سرشار از خاصیت شروع کنید.

مواد لازم برای تهیه لقمه عصرانه خوشمزه

اسفناج تازه یا منجمد ۳۰۰ گرم

خمیر پیتزا ۹۰۰ گرم

روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

پیاز کوچک (خرد شده) یک عدد

سیر خرد شده دو حبه

جعفری تازه (خرد شده) یک‌چهارم فنجان

نعناع تازه (خرد شده) یک‌چهارم فنجان

جوز هندی یک‌چهارم قاشق چای خوری

نمک یک قاشق چای‌خوری

فلفل ساییده شده نصف قاشق چای‌خوری

تخم مرغ بزرگ دو عدد

پنیر  (خرد شده) یک‌ونیم فنجان

پودر پنیر پارمسان سه قاشق غذاخوری

آرد همه منظوره به مقدار لازم

طرز تهیه لقمه عصرانه خوشمزه با اسفناج

مرحله اول

اولین اقدام برای تهیه این لقمه عصرانه خوشمزه، روشن کردن فر است. تا مراحل آماده‌سازی را انجام می‌دهید فر هم به دمای مورد نظر شما می‌رسد. فر را روشن و روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. سپس، یک کاغذ روغنی روی قفسه فر پهن کنید.

مرحله دوم

جعفری، نعنا را خوب شسته و آبکشی کنید تا خشک شوند. سپس، پیاز را ابتدا شسته و آن را خرد کنید. پس از آن، به سراغ پوست گرفتن حبه‌های سیر بروید و آنها را به صورت ریز خرد کنید.

مرحله سوم

داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود. پیاز را اضافه کنید و حدود پنج دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سپس، سیر را قابلمه اضافه کنید. یک دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. بعد از آن که حدود یک الی دو دقیقه تافت دادید، قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم

در این مرحله، ابتدا اسفناج‌ها را شسته و داخل یک آبکش بریزید تا آب اضافیشان برود. نعنا و جعفری آبکشی شده را به صورت متوسط خرد کنید. یک کاسه نسبتا بزرگ بردارید و نعنا و جعفری را همراه اسفناج و جوز هندی و نمک و فلفل داخل کاسه بریزید. سپس، تخم مرغ‌ها را داخل مواد بشکنید.

مرحله پنجم

پس از آن، مواد را هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس پنیر فتا و پارمسان را روی مواد بپاشید و ظرف را داخل یخچال قرار دهید.

مرحله ششم

مقداری آرد سفید را روی سطح کارتان بپاشید. خمیر پیتزا را به کمک وردنه روی سطح کارتان پهن کنید. به اندازه یک کف دست به صورت دایره‌ای خمیر را قالب بزنید.

مرحله هفتم

ظرف را از یخچال بیرون بیاورید و به اندازه دو قاشق غذاخوری از مخلوط سبزیجات روی نصف خمیر بریزید. نصف دیگر خمیر را روی مواد برگردانید و به وسیله چنگال یا دست دورتادور خمیر را فشار دهید تا حین پخت مواد بیرون نریزند.

مرحله هشتم

به همین صورت خمیر‌های دیگر را با مواد پر کنید. روی آنها را با روغن زیتون چرب کنید و حدود ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از ۱۵ دقیقه، آنها را برگردانید تا سمت دیگرشان هم پخته و طلایی رنگ شوند.

نکات طرز تهیه لقمه عصرانه خوشمزه با اسفناج

حتما اسفناج منجمد شده را داخل آبکش بریزید تا آب اسفناج کاملا گرفته شده و مواد آب نیندازد.‌

می‌توانید به جای پنیر فتا از مقداری پنیر موزارلای رنده شده هم استفاده کنید.

فراموش نکنید که فر را قبل از پخت و پز حتما گرم کنید.

طعم این لقمه عصرانه خوشمزه با سس کچاپ تند بی‌نظیر خواهد شد.

منبع: کتاب کاله

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *