فراشپز- اگر دوست دارید برای مهمانی دسر بسیار خوشمزه و در عین حال ساده که سریع آماده میشود و همه عاشقش خواهند بود تهیه کنید، دسر اوریو بهترین پیشنهاد برای شما است.
دستورپخت امروز از بهترین و راحتترین دستورها است که میتوانید در خانه تهیه کنید. ماده اصلی اش بیسکوییت میباشد و هزینه زیادی هم نخواهد داشت. اگر میخواهید خانواده و میهمانان خود را با یک دسر عالی غافلگیر کنید پس با ما همراه شوید.
روش اول طرز تهیه دسر اوریو بدون فر
در این روش نیازی به استفاده از فر نیست پس اگر فر ندارید با این روش دسر اوریو را تهیه نمایید:
مواد لازم برای تهیه دسر اوریو
شیر یک لیتر
شکر دانه ریز یک پیمانه
نشاسته ذرت دو قاشق غذا خوری
آرد سفید دو قاشق غذا خوری
وانیل مقدار خیلی کم
خامه صبحانه یک عدد
بیسکویت اوریو یک بسته
روش تهیه دسر اوریو بدون فر
بعد از جدا نمودن کرم بیسکویت اوریو، بیسکوییتها کاملا پودر کنید.
شیر، شکر، نشاسته ذرت و آرد سفید را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا مانند فرنی نه خیلی غلیظ و نه بسیار رقیق شود.
بعد از اینکه مواد حالت فرنی را پیدا کرد، حرارت را خاموش و خامه صبحانه و وانیل را اضافه و باهمزن دستی مخلوط کنید.
درون ظرفی را کمی چرب کرده و با کیسه فریزر بپوشانید سپس یک لایه پودر بیسکوییت و بعد از آن یک لایه کرم ریخته و لایهها را تکرار کنید.
ظرف را حدود سه ساعت دریخچال قرار دهید تا کاملا مواد ببندد.
روی این دسر را با پودر بسکویت تزیین کنید و نوش جان نمایید.
روش دوم طرز تهیه دسر اوریو با فر
این روش کمی متفاوت است و در آن استفاده از فر ضروری است.
مواد لازم برای تهیه دسر اوریو با فر
بیسکوئیت اوریو ۶ بسته
خامه ۱۷۰ گرم
پودر خامه یک بسته ۳۶ گرمی
شیر یک لیوان
وسایل مورد نیاز دسر اوریو با فر
یک عدد میکسر
فنجانهای حرارتی یا کاغذ کاپ کیک یا قالبهای سیلیکونی
طرز تهیه دسر اوریو با فر
ابتدا بیسکوییتها را در مخلوط کن بریزید؛ بعد از این که کاملا خورد شدند؛ خامه، پودر خامه و شیر را اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت ۵ دقیقه کاملا با هم ترکیب شوند.
بعد مواد به دست آمده را درونِ فنجانهای حرارتی که مخصوص فر هستند بریزید. اگر هم از آن جنس فنجانها نداشتید، میتوانید از کاغذ کاپ کیک یا قالبهای سیلیکونی استفاده کنید.
البته فراموش نکنید که فنجانها را ابتدا با کمی کره چرب کنید و بعد کمی از مواد را داخلش بریزید و داخل فر قرار دهید و روی حالت گریل بگذارید. فراموش نکنید که سینی را هم در طبقه وسط فر بگذارید.
زمان پخت را ۸ دقیقه در نظر بگیرید که که این زمان کافی است و اگر بیشتر شود، شبیه کیک خواهد شد.
در آخر سوفلهها را با اوریو و پودرِ قند تزئین کرده و در نظر بگیرید که باید در خودِ فنجان و به صورت داغ سرو شود.
نکته:این مقدار مواد؛ پنج تا فنجان خواهد شد؛ اگر از کاغذهای کاپ کیک استفاده کنید، تعداد بیشتر هم میشود؛ چرا که این فنجانها سایز متوسط هستند.
دسر اوریو با فر
دسر اوریو ترایفل یکی از دسرهای خوشمزهای است که برای سریعتر آماده شدن آن میتوانید به روش زیر هم عمل کنید:
مواد لازم برای اوریو ترایفل
بیسکویت شکلاتی اوریو ۲۴۰ گرم
پنیر خامهای آب شده ۱۰۰ گرم
شکلات ذوب شده ۱۰۰ گرم
طرز تهیه اوریو ترایفل
بیسکوییتها را داخل مخلوط کن بریزید و آنها را پودر کنید.
یک پنجم از بیسکوییتهای پودر شده را برای تزیین دسر نگه دارید.
در ظرفی باقی بیسکوییتهای پودر شده را ریخته و با خامه پنیری مخلوط کنید.
داخل یک سینی کاغذ روغنی پهن کنید.
توپهایی اندازه یک گردو با مواد تهیه شده درست کنید.
توپهای آماده را داخل شکلات ذوب شده فرو کنید تا همه جای آن شکلاتی شود.
توپهای شکلاتی را دورن سینی بچینید.
با بیسکوییت خرد شده روی ترایفلها را تزیین کنید.
ترایفلها را یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا شکلات خودش را ببندد.
بعد از این زمان این دسر خوشمزه را نوش جان نمایید.
منبع: نمناک