فراشپز- کافی است یک نان تست را در فر برشته کنید و مواد دلخواهتان را رویش بریزید تا صبحانه دوستداشتنی یا عصرانه انرژیبخشتان یا حتی یک پیش غذای سریع و خوشمزه با تست آماده شود. برای تهیه تست، دستور خاص و دقیقی وجود ندارد، اما در این مطلب، طرز تهیه تست با چند روش متفاوت را به شما پیشنهاد میکنیم و آماده کردن تست با طعمها و عطرهای دیگر را به خلاقیت شما واگذار میکنیم.
مواد لازم برای تهیه تست آووکادو
نان تست یک بسته
پنیر لبنه دو قاشق غذاخوری
خردل یک قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
آووکادو یک عدد
لیمو تازه نصف برش
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه تست پنیر و گوجه
کره ۵۰ گرم
نان تست یک بسته
پنیر لبنه ۲۵۰ گرم
سیر یک حبه
فلفل سیاه، آویشن، نمک به مقدار لازم
گوجه گیلاسی۲۰۰ گرم
مواد لازم برای تهیه تست موز و کره بادام زمینی
نان تست یک بسته
موز دو عدد
کره بادام زمینی یک پیمانه
دارچین به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه تست قارچ
قارچ ۱۰۰ گرم
نان تست یک بسته
کره ۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پیازچه دو عدد
خامه ۱۰۰ گرم
طرز تهیه تست آووکادو
برشهای نان تست را برای دو تا سه دقیقه در توستر یا فر قرار دهید تا یک طرف آنها برشته شود. پنیر لبنه، خردل و تخممرغ را مخلوط کنید و روی قسمت تست نشده نان بمالید.
نان را برای ۳ دقیقه دیگر در آون توستر قرار دهید تا برشته شود.
هسته آووکادو را بیرون بیاورید، پوست آن را بگیرید و همراه با لیمو تازه، نمک و فلفل سیاه در مخلوطکن بگردانید. سپس این ترکیب را روی نانها بمالید.
طرز تهیه تست پنیر و گوجه
نان تست را برای ۲ دقیقه در توستر قرار دهید تا برشته شود. سیر له شده و نیمی از کره را در یک کاسه با هم ترکیب کنید و روی نانها بمالید.
نیمه دیگر کره را در تابه بریزید و گوجهها را کمی در آن تفت دهید. سپس پنیر را روی نان مالیده و گوجهها را هم روی نان بریزید و با فلفل سیاه، نمک و آویشن طعمدار کنید.
طرز تهیه تست موز با کره بادام زمینی
نانها را برای ۲ تا ۳ دقیقه در توستر بگذارید. سپس درحالیکه گرم هستند، کره بادام زمینی را روی آنها بمالید.
موزها را حلقه کنید و روی نان قرار دهید و رویشان دارچین بریزید.
روی یک برش دیگر نان کره بادام زمینی بمالید و دو لایه را روی هم بگذرارید.
طرز تهیه تست قارچ
تابه را روی حرارت نسبتا زیاد اجاق بگذارید و قارچها را در آن بریزید. پس از ۲ دقیقه، کره را همراه با سیر در تابه بریزید و قارچها را تفت دهید.
فلفل سیاه و نمک را به قارچها اضافه کنید. شعله را خاموش کنید، خامه را با قارچها ترکیب کرده و پیازچه خرد شده را در تابه بریزید و کمی هم بزنید. سپس مواد را روی نان تست بریزید.
منبع: کتاب کاله