فراشپز-صبحانه: دلیل دارد که مهم‌ترین وعده غذایی روز در نظر گرفته می‌شود! خوردن صبحانه فرصتی است برای بدن شما تا روزه شبانه خود را بشکند و مغز شما اولین منبع انرژی خود را برای روز آینده به دست آورد. من اوما نایدو به عنوان یک روانپزشک تغذیه ای، از نزدیک می‌دانم که سوخت رسانی مناسب به بدن و مغز در وعده صبحانه کلید تمرکز، شفافیت و انرژی تمام روز است. برخی از گزینه های صبحانه عالی برای سلامت مغز وجود دارد… و برخی نه چندان خوب. در اینجا هفت تا از بدترین غذاهای صبحانه برای مغزتان را مرور می کنیم:

  1. اسموتی های میوه ای (که واقعا میلک شیک هستند!)

    در حالی که من اغلب توصیه می کنم اسموتی به عنوان یک روش آسان و قابل حمل برای بسته بندی یک مشت پروتئین و تغذیه مبتنی بر گیاه مناسب است، بسیاری از اسموتی های شیرین، میلک شیک های پنهانی هستند. به خصوص، اسموتی هایی که فقط از میوه (مثل موز و مانگو) و شربت های میوه ای یا ماست ها تشکیل شده اند، قند زیادی دارند. بدون چربی یا پروتئین برای کاهش اثرات افزایش قند خون، چنین اسموتی ممکن است باعث افزایش انرژی – با سقوطی که فقط چند ساعت بعد رخ می دهد- شود که منجر به خستگی، اضطراب و تحریک پذیری می شود.

  2. کاسه های میوه ای صبحانه

    جایی برای میوه های آنتی اکسیدانی در صبحانه وجود دارد – اما کاسه های میوه ای صبحانه اغلب قسمت هایی به اندازه کافی بزرگ برای تغذیه یک خانواده سرو می کنند. و وقتی با نوآوری هایی مثل گرانولا، خرده های نارگیل شیرین و عسل پوشانده می شوند، فاجعه بار می شوند.

  3. قهوه های فراوری شده

    آه، قهوه. برای بسیاری (از جمله خودم)، نوشیدن یک فنجان قهوه خوب یک روش محبوب برای شروع روز است. با این وجود، وقتی می گوییم قهوه، ممکن است چند چیز را در نظر بگیریم: یک فنجان قهوه سیاه، کاپوچینو شیر بادام یا یک شیرینی قنددار. “قهوه های فراوری شده” با طعم دهنده های مصنوعی، شکرهای تصفیه شده و فراورده های لبنی شناخته شده اند که التهاب را در بدن و مغز افزایش می دهند. التهاب با افزایش علائم بیماری های روانی و اختلال شناختی مرتبط است.

  4. غلات صبحانه

    در مورد این یکی به من گوش کنید! در حالی که تعداد کمی از غذاهای صبحانه به سرعت غلات صبحانه آماده می شوند (فقط شیر اضافه کنید!)، نوع غلاتی که انتخاب می کنید پیامدهای مهمی برای عملکرد شناختی شما در بقیه روز دارد. وقتی صحبت از غلات می شود، من عاشق انتخابی هستم که غلات کامل، آجیل، چربی های سالم و مقدار زیادی فیبر برای تغذیه روده دارد. با این وجود، غلات آماده خریدی شده، اغلب مقدار کمی از این مواد مغذی را ارائه می دهند  صبحانه را به فرصتی از دست رفته برای پر کردن مغز در اولین فرصت روز تبدیل می کنند.

  5. بوریتوهای صبحانه

    در حالی که بوریتوهای صبحانه می توانند با مواد سالم تهیه شوند، پیچیدن آنها در نان، کربوهیدرات های ساده و نشاسته های تصفیه شده غیر ضروری را به بدن ارائه می دهد. برای سالم تر کردن مغز، پیچیدن را کنار بگذارید و تخم مرغ های خود را با توفوی ارگانیک، غیر تراریخته، سبزیجات تازه، لوبیا سیاه و کمی سس تند و تیز بخورید.

  6. ماست های میوه ای

    من میوه هایی مانند توت فرنگی را به دلیل مزایای فیبر و پلی فنول و همچنین ویژگی های پشتیبانی از میکروبیوم روده همراه با ماست یونانی شیر کامل دوست دارم. با این وجود، ماست طعم دار میوه منبع دیگری از قند است که به عنوان یک صبحانه متعادل پنهان می شود. مهم است که برچسب های تغذیه ای خود را بررسی کنید: 4 گرم شکر 1 قاشق چای خوری است – بنابراین مراقب باشید که 6 یا 8 قاشق چای خوری شکر در ماست “سالم” صبحانه خود مصرف نکنید. من همیشه توصیه می کنم با ماست کامل، بدون شیرین کننده شروع کنید، میوه خرد شده دلخواه خود را اضافه کنید و آن را با دارچین و یک قطره عسل بپوشانید.

  7. ترکیب دونات و قهوه

    در حالی که آسان، قابل حمل و به راحتی در دسترس است، دونات و قهوه پایه مناسبی برای تمرکز و خلق و خوی پایدار در طول روز را فراهم نمی کنند. دونات ها سرشار از کربوهیدرات های تصفیه شده هستند و اغلب در روغن های التهابی سرخ می شوند که ممکن است در کوتاه مدت شما را برای عدم هوشیاری مغزی آماده کنند و در طولانی مدت نتایج ضعیف تری برای حافظه داشته باشند.

 

نتیجه گیری: کار من در روانپزشکی تغذیه ای برای من روشن کرده است که کیفیت صبحانه ما به طور جدایی ناپذیری با کیفیت عملکرد شناختی ما در طول روز مرتبط است. اگرچه انتخاب های محبوب ممکن است به راحتی در دسترس باشند، اما صبحانه هایی مانند موارد فوق در پایین لیست من از غذاهای سالم برای مغز قرار دارند

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *