نام بهار که میآید پس از عید و نوروز، اولین چیزی که به ذهن میرسد شاید توت فرنگی و گوجه سبز باشد. میوههای بهاری در میان میوههای مربوط به دیگر فصلها طرفداران بسیار زیادی دارند و از عطر و طعم لذیذی برخوردار هستند. اما گوشت این میوههای خوش طعم تنها چیزی نیست که میتوانید از خوردنش لذت ببرید. شما میتوانید با استفاده از میوههای بهاری نوشیدنیهای گوارایی درست کنید و از میل کردنشان لذت ببرید.
انواع شیک، اسموتی و شربت را میتوان با استفاده از میوههای بهاری تهیه کرد. ما در این مقاله قصد داریم برخی از این نوشیدنیها را به شما معرفی کنیم. اگر میخواهید لذت چشیدن طعم یک نوشیدنی خوشمزه را در بهار تجربه کنید با ما تا انتها همراه باشید.
پانچ چای
تهیه پانچ چای ۱۰ دقیقه زمان میبرد و خنک شدن آن ۴ تا ۲۴ ساعت طول میکشد. در ادامه طرز تهیه این نوشیدنی را برای تعداد ۱۰ نفر توضیح خواهیم داد.
مواد لازم:
چای سیاه دم شده: ۹۰۰ گرم
شکر: ۱/۲ پیمانه
چوب دارچین: ۲۰ سانتی متر
ریحان تازه خرد شده: یک چهارم پیمانه
لیموترش سبز و زرد: ۱ عدد قاچ شده
پرتقال قاچ شده: ۱ عدد
آب گاز دار: ۹۰۰ گرم
قالب یخ: برای تزئین
برگ ریحان: برای تزئین
چوب دارچین: به میزان لازم اختیاری برای تزئین
طرز تهیه:
۱- چای را دم کنید. بعد از آن که خنک شد، آن را درون پارچ بریزید.
۲- شکر را به آن بیفزایید و هم بزنید.
۳- لیمو، پرتقال (بریده شده) ریحان خرد شده و چوب دارچین را به آن اضافه کنید.
۴- روی پارچ را بپوشانید و آن را درون یخچال قرار دهید، این زمان میتواند بین ۴ تا ۲۴ ساعت باشد.
۵- مایع را از صافی رد کنید تا تکههای میوه و سبزی جدا شوند.
۶- به آرامی آب گازدار را به آن بیفزایید.
۷- شما میتوانید با تکههای مرکبات و برگهای ریحان نوشیدنی خود را تزیین کنید.
۸- نوشیدنی شما حاضر است آن را با تکههای یخ میل کنید.
لیموناد
تهیه لیموناد ۱۵ دقیقه زمان میبرد و خنک شدن آن یک شب تا صبح طول میکشد. در ادامه طرز تهیه این نوشیدنی را برای تعداد ۸ نفر شرح خواهیم داد.
مواد لازم:
لیموترش زرد، آب لیمو: ۶ عدد، ۱ و ۱/۲ پیمانه
لیموترش سبز، آب لیمو: ۲ عدد، ۱/۳ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
آب: ۶ پیمانه
تمشک تازه: ۱ پیمانه
تکههای لیموترش سبز و زرد: برای تزئین
روش تهیه:
۱- آب لیمو ها، شکر و آب را در یک پارچ مناسب با یکدیگر ترکیب کنید.
۲- آن قدر آنها را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
۳- سپس تمشک را بیفزایید.
۴- حالا روی تنگ را بپوشانید و آن را در یخچال بگذارید.
۵- اجازه دهید یک شب تا صبح در یخچال بماند.
۶- میتوانید با تکههای لیموترش سبز و زرد نوشیدنی خود را تزیین کنید.
نوشیدنی خنک هندوانه
تهیه نوشیدنی خنک هندوانه ۱۵ دقیقه زمان میبرد. در ادامه طرز تهیه این نوشیدنی برای تعداد ۹ نفر را بیان خواهیم کرد.
مواد لازم
هندوانه: ۳ پیمانه
شکر: ۳/۴ پیمانه
برگهای ریز نعناع: ۱/۲ پیمانه
آب انگور سفید: ۲ پیمانه
پوست رنده شده لیمو: ۱ قاشق چایخوری
آب لیمو خنک: ۳/۴ پیمانه
آب گاز دار خنک: ۴ پیمانه
برگهای نعناع تازه: اختیاری
برشهای هندوانه: اختیاری
طرز تهیه:
۱- هندوانه را با استفاده از مخلوط کن له کنید.
۲- آن را از صافی رد کنید تا تفاله هایش گرفته شود.
۳- در کاسهای بزرگ، نعناع و شکر را با یکدیگر مخلوط نمایید.
۴- با استفاده از یک قاشق چوبی برگهای نعناع را له کنید.
۵- پوسته رنده شده لیمو، آب انگور سفید، آب لیمو و پوره هندوانه را به مواد بیفزایید.
۶- تا زمان حل شدن شکر هم بزنید.
۷- تکههای یخ را در لیوانها قرار دهید و آب میوه را در لیوانها بریزید.
۸- میتوانید نوشیدنی را با تکههای هندوانه و برگ نعنا تزئیین کنید.
آگوئا فرسکا خیار
تهیه آگوئا فرسکا خیار ۱۵ دقیقه زمان میبرد. در ادامه طرز تهیه این نوشیدنی خوش طعم را برای تعداد ۶ نفر شرح خواهیم داد.
مواد لازم:
خیار متوسط: (حتما باید پوست کنده، دانه گرفته وخرد شده باشد) حدود ۵ پیمانه
آب: ۱/۲ پیمانه
نمک: نوک قاشق
مکعبهای یخ: ۳ پیمانه
نعناع یا ریحان: ۱ پیمانه (۱ دسته کوچک)
لیموترش ۱ عدد
شربت قند: ۲ پیمانه
برشهای باریک خیار اختیاری
طرز تهیه:
۱- خیار، آب و نمک را با استفاده از مخلوط کن ترکیب کنید تا جایی که کاملا له و نرم شوند.
۲- مخلوط کن را متوقف کنید، تکههای یخ و نعناع را بیفزایید و به مخلوط کردن ادامه دهید.
۳- آب لیمو را بگیرید همراه با شربت قند به نوشیدنی اضافه کنید.
۴- برای این که شربت قند را تهیه کنید باید ۱ پیمانه شکر را در ۱ پیمانه آب بریزید و داخل قابلمه بریزید، سپس آن را با شعله متوسط حرارت دهید، تا زمانی که شکر در آب حل شود.
شیک شاتوت
مواد لازم:
آب شاتوت: ۱/۲ لیوان
بستنی وانیلی: ۲۰۰ گرم
پوره شاتوت: ۱۰۰ گرم
خامه: به مقدار لازم
اسمارتیز: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱- آب شاتوت، بستنی واننیلی و پوره شاتوت اسمارتیز را با یک دیگر میکس کنید. (به مدت ۲ دقیقه)
۲- نوشیدنی را در یک لیوان بلند بریزید.
۳- میتوانید با نعناع تازه، خامه و تمشک نوشیدنی خود تزیین کنید.
نوشیدنی بهاری گوارا
مواد لازم:
هندوانه: ۴۰۰ گرم
کمپوت آناناس: ۱ لیوان
آب کمپوت آناناس: ۱/۲ لیوان
کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
لیموترش تازه: ۲ عدد
سیب سبز: ۲ عدد
یخ خرد شده: ۱ فنجان
شکر: ۱/۲ فنجان
طرز تهیه:
۱- تخم هندوانهها را جدا کنید.
۲- آب لیموترشهای تازه را بگیرید.
۳- سیب را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید و ضایعات وسط آن را دور بریزید. (احتیاجی نیست سیبها را پوست بکنید.)
۴- مواد را داخل میکسر بریزید و اجازه دهید تا یکدست شوند. بهتر است ابتدای کار کنجد را نیز اضافه کنید.
۵- نوشیدنی را در لیوان بریزید و اطراف آن را با استفاده از لیموترش و برگهای آناناس تزئیین کنید.
نوشیدنی طالبی و زنجبیل
مواد لازم:
طالبی: ۱ عدد (۸۰۰ گرم)
پودر زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری
شربت آماده: ۶ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری
لیموترش: ۱ عدد
یخ: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱- طالبیها را پوست بکنید.
۲- دانههای آن را جدا کنید.
۳- گوشت میوه را درشت خرد کنید.
۴- طالبی را همراه با آبلیمو، شربت و زنجبیل درون مخلوط کن بریزید و آن را روی دور تند بگذارید.
۵- در لیوانهایی که میخواهید نوشیدنی را در آن بریزید چند تکه یخ قرار دهید. نوشیدینی را داخل لیوانها بریزید.
منبع: برترین ها