“طرز تهیه سکنجبین” با گلاب و نعناع به روش سنتی برای تهیه شربت خوشمزه و سالم و پذیرایی از میهمانان یک دورهمی دوستانه پیشنهاد این بخش  است.

مواد لازم برای درست کردن سکنجبین سنتی

نعناع 2 کیلو
سرکه سفید نصف الی 1 پیمانه
شکر 3 کیلو
آب 10 ای 12 لیوان
گلاب مقداری

طرز تهیه شربت سکنجبین سنتی خوشمزه

شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند و شکر کاملا در آب حل شود. سپس نعناع پاک شده و شسته شده را 3 تا 4 دسته میکنیم و با نخ میبندیم و داخل شهد شکر و آب می کنیم و با حرارت ملایم اجازه میدهیم تا شهد بجوشد و غلیظ شود.

وقتی شهد قوام کافی را بدست آورد و عطر نعنا در شهد جدا شد گلاب و سرکه را هم اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا چند قول بزنند. و وقتی که شربت را با کفگیر برداشتیم و شربت در لبه کفگیر به صورت نیم دایره جمع شد و وسطش شکاف خورد شربت سکنجبین آمادست.شربت را از صافی رد کنید و بعد از خنک شدن در شیشه های در بسته در یخچال نگهداری کنید.

نکته :

1. سکنجبین با دلمه به‌خصوص دلمه برگ انگور مصرف می شود.

2. در بعضی از نقاط کشور سکنجبین با کاهو تازه و معمولاً در فصل تابستان خورده می شود.

نکات تکمیلی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
طرز تهیه سکنجبیننتی را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *