فراشپز- اگر روزی در خانه هویج داشته باشید، با آنچه می‌کنید؟ آیا می‌دانید می‌توان با این سبزی نارنجی رنگ که این روزها در بازار قیمتش بین ۱۵ تا ۲۰ هزار تومان در هر کیلوست، انواع غذاها، دسرها و نوشیدنی‌ها را آماده کرد.

فصل پاییز هم از راه رسیده و با سرماخوردگی‌ها و بیماری‌ها همراه است. البته خواص هویج بیشتر از آن چیزی است که فکرش را می‌کنید. در واقع هویج منبع خوبی از بتاکاروتن، فیبر، ویتامین K۱، پتاسیم و آنتی اکسیدان‌هاست که به‌عنوان بخشی از یک رژیم غذایی غنی از مواد مغذی از سلامت کلی بدن شما حمایت می‌کند

هویج و سیب‌زمینی تنوری

آماده‌سازی: ۳۰ دقیقه

تعداد: ۳ نفر

مواد لازم:
سیب‌زمینی: ۳ عدد

هویج: ۶ عدد

تخم‌مرغ: یک عدد

پیاز خردشده: یک عدد

آرد سوخاری: نصف فنجان

شیر: یک قاشق چای‌خوری

جعفری خردشده: یک قاشق چای‌خوری

پنیر رنده‌شده: نصف فنجان

پنیر پارمزان رنده‌شده: یک‌چهارم فنجان

نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱.هویج و سیب‌زمینی را بخارپز کنید. همزمان فر را روی دمای ۱۷۳ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. ۲.هویج و سیب‌زمینی را با هم مخلوط کرده و سپس به آن تخم‌مرغ، شیر، نمک، جعفری و پیاز را بیفزایید.

۳.مخلوط به‌دست آمده را در داخل ظرف فر پهن کنید. آرد سوخاری را با پنیر مخلوط کنید و آن را به ترکیب اضافه کنید.

۴.ترکیب را در داخل فر قرار داده و اجازه دهید طلایی رنگ شود.

نکته: این غذا را می‌توانید به‌عنوان عصرانه با یک لیوان شیر گرم برای کودک خود سرو کنید.

منبع: همشهری

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *