ساندویچ جگر و قارچ یکی از ساندویج های جدیدی می باشد که طرفداران زیادی دارد با ما همراه باشید تا در ادامه طرز تهیه این ساندویج عالی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم ساندویج جگر و قارچ

جگر:300 گرم
قلوه: یک عدد به دلخواه
پیاز: 1 عدد متوسط
قارچ: 200 گرم
فلفل:2 عدد
نمک، فلفل، ادویه، زردچوبه: به میزان لازم
گوجه، خیار شور، کاهو: به میزان لازم

طرز تهیه ساندویج جگر و قارچ

برای تهیه ای ساندویج خوشمزه ابتدا جگر و قلوه را به صورت مربع مربع خرد کنید سعی کنید جگرتان اندازه های مناسبی داشت باشد بیش از حد ریز نکنید. جگر ها را درون یک تابه بریزید و با مقداری روغن آن را تفت دهید بعد از یک دقیقه پیاز هایی را که به صورت نگینی خرد کرده اید را به جگر ها اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شوند.

به مقدار دلخواهتان قارچ را به همراه چند عدد فلفل سبز خرد کنید و درون تابه بریزید و با جگر ها سرخ شان کنید.

بعد از اینکه جگر ها و قارچ ها سرخ شده و آبشان گرفته شد 2 قاشق غذاخوری رب به همراه ادویه های دلخواهتان به مواد درون تابه اضافه کنید و تفت دهید.

بعد از اینگه از طعم و رنگ جگر ها راضی شدید تابه را روی سطح کارتان قرار بدهید. حال زمان پر کردن ساندویج ها می باشد، نان باگت را باز کنید درون آن را خالی کنید و مقداری از مواد جگر را درون آن بریزید.

شما می توانید ساندویج جگر را با هر ماده دیگری که نیز دوست دارید ترکیب کنید می توانید از فلفل دلمه ای ، گوجه ، ذرت و پنیر و هر چیزی دیگری که دوست دارید ترکیب کنید.

حال درون آن را با موادی که دوست دارید مثل کاهو، کلم، قارچ، فلفل، سس، خیارشور، گوجه و غیره پر کنید. نوش جانتان غذای شما حاضر است.

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *