فراشپز- حتما لازم نیست اسنک را با گوشت و مرغ یا سوسیس و کالباس تهیه کنیم. اسنک صیفی جات، از جمله غذاهای فوری، ارزان و غنی از ویتامین است که برای افرادی که به هر دلیلی گوشت را از رژیم غذاییشان حذف کردهاند، بسیار مناسب است.
در ادامه برای علاقه مندان به صیفی جات، طرز تهیه اسنک بادمجان و کدو را آموزش دادهایم.
اسنک بادمجان
مواد لازم:
بادمجان: ۲عدد
نان تست: ۴عدد
پنیر پیتزا: به میزان لازم
پنیر سفید: ۱۰۰گرم
کره: مقداری
نمک و فلفل: به میزان لازم
آمادهسازی: ۲۰ دقیقه
پخت: ۱۰ دقیقه
روش تهیه:
۱. بادمجانها را شسته و بهصورت حلقهای برش بزنید. سپس کمی نمک روی بادمجانها بریزید و یکربع صبرکنید تا آبش کشیده شود.
۲. در تابه کمی روغن یا کره بریزید و بادمجانها را تفت دهید.
۳. پنیر سفید، پنیر پیتزا، نمک و فلفل را به بادمجانها اضافه کنید.
۴. مقداری از مواد مخلوطشده را روی نان تست بریزید و یک نان تست دیگر روی مواد بگذارید و داخل ساندویچساز قرار دهید.
نکته: در صورت تمایل میتوانید از جعفری خردشده برای بهتر شدن طعم غذا استفاده کنید.
اسنک کدو
مواد لازم
تخممرغ: ۲عدد
کدو: ۴عدد
آرد سوخاری: یک پیمانه
آرد سفید: نصف پیمانه
سس مایونز: یکسوم پیمانه
آبلیمو: یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
زمان آمادهسازی: ۱۰دقیقه
زمان پخت: ۱۵دقیقه
طرز تهیه:
۱. کدوها را حلقهای خرد کنید و سپس در آرد سفید و تخممرغ بغلتانید.
۲. در ادامه کدوها را داخل آرد سوخاری بغلتانید و در روغنی که از قبل داغ شده است سرخ کنید.
۳. سس مایونز، نمک، فلفل و آبلیمو را داخل ظرف همبزنید.
۳. اسنکهای کدو را داخل ظرف مناسب سرو کنید و همراه با سس آمادهشده میل کنید.
نکته: این نوع اسنک برای دانشآموزانی که به غذاهای سوخاری علاقهمند هستند، مناسب خواهد بود.
منبع: همشهری