فراشپز- تخمه آفتابگردان از تنقلات مورد علاقه مردم کشورمان است، بو دادن یا برشته کردن تخمه آفتابگردان خام کار چندان سختی نیست که می‌توانید امتحان کنید.

دانه‌های آفتابگردان بوداده یک میان‌وعده خوشمزه و مغذی است که برای یک دورهمی شبانه عالی به نظر می‌رسد. برشته کردن تخمه آفتابگردان واقعاً آسان است. مطلب زیر را بخوانید تا بدانید چگونه باید آن را برشته کنید.

۱. خیساندن دانه‌ها

یک فنجان تخمه آفتابگردان بدون پوست را در یک کاسه بریزید. به اندازه‌ای آب بریزید که روی دانه‌ها را بپوشاند. با این کار تخمه‌های آفتابگردان مقداری از آب را جذب می‌کنند تا از خشک شدن بیش از حد آنها هنگام برشته شدن جلوگیری شود.

۲. اضافه کردن نمک

یک‌دوم تا یک‌سوم پیمانه نمک اضافه کنید. سپس دانه‌ها را خوب هم بزنید تا با نمک مخلوط شود. بگذارید تخمه‌های آفتابگردان یک شب در آب نمک خیس بخورد تا نمک به خورد آن برود.

۳. آبکش و خشک کردن

دانه‌ها را آبکش کنید. آب نمک را بریزید و دانه‌ها را با حوله کاغذی یا پارچه نخی خشک کنید.

۴. روشن کردن فر

فر را با دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت ( ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا در برخی اجاق‌ها درجه ۲ ) گرم کنید.

۵. برشته کردن

دانه‌ها را در سینی مناسب بریزید و در فر قرار دهید تا برشته شوند. ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تفت دهید تا پوسته‌ها قهوه‌ای یا طلایی شوند. با این کار یک شکاف جزئی در اثر برشته شدن نیز وسط دانه‌ها ایجاد می‌شود. دانه‌ها را هر از گاهی هم بزنید تا هر دو طرف به طور یکنواخت برشته شوند.

۶. بسته بندی کردن

دانه‌های آفتابگردان یا تخمه‌ها را می‌توانید بعد از برشته شدن سرو یا ذخیره کنید. دانه‌های آفتابگردان را می‌توانید در حالی که هنوز داغ است با یک قاشق چای خوری کره نیز مخلوط و بلافاصله سرو کنید. برای کنار گذاشتن تخمه هم باید صبر کنید تا خنک شوند، سپس در ظرف دربسته نگهداری کنید.

منبع: همشهری

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *