ساندویچ تن ماهی پر از پنیر آب شده با سبزیجات معطر، این ساندویچ را بعنوان یک غذای سبک یا اسنک مدرسه بچه ها سرو کنید. در این دستور از قرص نان فرانسوی یا ایتالیایی برش خورده استفاده شده است که می توانید هر نانی که دوست دارید (باگت یا تست) را جایگزین کنید.

مواد لازم برای ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون

تن ماهی :730 گرم
پنیر چدار رنده شده :110 گرم
سس مایونز :1/3 پیمانه
گوجه فرنگی :یک عدد
پیازچه :یک عدد
پوست لیمو ترش :یک عدد
برگ تازه جعفری خرد شده : 3 قاشق سوپخوری
برگ تازه ترخون خرد شده :2 قاشق سوپ خوری
کره نرم شده :2 قاشق سوپ خوری
آبلیمو :2 قاشق چای خوری
خردل :یک قاشق چای خوری
پودر تازه فلفل سیاه :⅛ قاشق چای خوری
نان تست :8 عدد

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون

ابتدا پیازچه ، جعفری و ترخون را خرد کرده و در کاسه ای بریزید ، سپس پوست یک عدد لیمو ترش را رنده کرده و بیافزایید. در ادامه آبلیمو ، خردل ، فلفل سیاه و مایونز را افزوده و همه مواد را خوب مخلوط کنید.

در مرحله بعد تن ماهی را با یک چنگال کمی له کرده و به مخلوط بالا اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

نان های تست را روی یک سطح صاف قرار داده و مخلوط کنسرو ماهی را به طور مساوی روی چهار تکه از نان ها قرار دهید. گوجه ها را حلقه ای خرد کرده و روی مخلوط تن ماهی قرار بچینید،

سپس پنیر چدار رنده شده را بپاشید. در نهایت 4 تکه نان خالی را روی پنیرها قرار دهید.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و کره را بریزید تا آب شود ، سپس ساندویچ ها را داخل آن بگذارید تا برشته شوند.

نکات تکمیلی در مورد ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *