“ساندویچ دلی روبن” از ژامبون بره و پنیر سویسی (یا چدار) در بین دو تکه نان سبوس دار گریل شده تشکیل شده که بسیار لذیذ است.

مواد لازم ساندویچ دلی روبن (Deli Reuben)

نان چاودار یا سبوس دار :2 برش از یک قرص
کلم رنده شده :¾ پیمانه
ژامبون بره ورقه شده :4 ورقه
پنیر اسرم یا چدار ورقه شده :4 ورقه
سس خردل قهوه ای :1 قاشق غذاخوری
خیار شور :1 عدد

طرز تهیه ساندویچ دلی روبن (Deli Reuben)

ابتدا کلم را شسته و با سرکه بپزید تا نرم شود ، برای 10 تا 15 دقیقه. سپس آن را رنده کنید.

فر را با دمای 225 درجه روشن کنید تا گرم شود.

روی یک سمت نان ها را کره بمالید و چند دقیقه در فر قرار دهید تا برشته شود.

نان ها را از فر خارج کرده و ژامبونها را روی سمتی که کره نخورده بچینید و برای 4 تا 5 دقیقه در فر بگذارید.

در ادامه کلم پخته و پنیر چدار را روی ژامبون ها بچینید و پنیر چدار ورقه شده قرار دهید، ساندویچ را به فر بازگردانید و اجازه دهید پنیر آب شود.

ساندویچ را از فر خارج کرده و روی آن کمی سس خردل بریزید و چند برش خیار شور قرار دهید، در نهایت یک تکه نان روی آن قرار داده و سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد ساندویچ دلی روبن

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
ساندویچ دلی روبن را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *