ساندویچ قزل آلا را می توانید خیلی سریع و در کمتر از نیم ساعت برای شام تهیه و میل کنید.

مواد لازم برای ساندویچ قزل آلا ی کبابی با لیمو و سبزیجات

یک عدد: لیموترش بزرگ
نصف پیمانه:سس مایونز
¼ پیمانه ریحان تازه یا دو قاشق چایخوری: شوید تازه خرد شده
¼ قاشق چایخوری:نمک
¼ قاشق چایخوری: فلفل سیاه
450 گرم: قزل آلا
4 عدد:نان گرد
ریحان تازه

طرز تهیه ساندویچ قزل آلای کبابی با لیمو و سبزیجات

ابتدا ماهی قزل آلا را پاک کرده بشویید، سپس آن ها را خوب خشک کرده و به قطعات یکسان خرد کنید.در مرحله بعد لیموترش را از وسط ببرید و نصف آن را حلقه حلقه برش بزنید.

پوست نصف دیگر لیمو را رنده کرده و آب آن را بگیرید سپس داخل کاسه ای بریزید.ریحان را خرد کرده و اضافه نمایید ، نمک ، فلفل و سس مایونز را هم بریزید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.

ماهی را داخل کباب پز بگذارید تا پخته و برشته شود، برش های لیموترش را هم کنار ماهی کباب کنیدروی هر نان یک تکه ماهی قرار داده و سس را بریزید و یک برش لیموترش بگذارید.

در آخر یک برش نان دیگر روی آن بگذارید و میل کنید.در صورت تمایل میتوانید برش هایی از کاهو ، پیاز و یا مخلفات مورد علاقه خود را اضافه نمایید.

نکات تکمیلی در مورد ساندویچ قزل‌ آلا ی کبابی با لیمو و سبزیجات

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
ساندویچ قزل‌ آلا ی کبابی با لیمو و سبزیجات را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *