“ساندویچ ماهی تن” با زیتون ساندویچی برای پیکنیک و دورهمی های ساده است.

مود لازم برای ساندویچ ماهی تن با زیتون

جعفری برگ پهن ساتوری شده :3/4 پیمانه
زیتون سیاه :3/4 پیمانه
روغن زیتون بودار:1/2 پیمانه
فیله ماهی کولی ریز خرد شده:4 عدد
سیر ریز خرد شده:3 حبه
آب لیموی تازه :یکو 1/2 قاشق غذاخوری
آویشن ساتوری شده:یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل آسیاب شده :به مقدار لازم
لوبیا سبز:170 گرم
کنسرو ماهی تن در روغن زیتون :2 قوطی
نان باگت با رویهٔ ترد :4 عدد
پیاز قرمز نازک ورقه شده:یک عدد کوچک
گوجه فرنگی ورقه شده :2 عدد متوسط
تخم مرغ آب پز ورقه شده :4 عدد

طرز تهیه ساندویچ ماهی تن با زیتون

ابتدا قوطی تن ماهی را در قابلمه آب جوش قرار دهید و به مدت 20 دقیقه بجوشانید.

در مرجله بعد لوبیا سبز را برای دو تا 3 دقیقه آبپز کرده و سپس آب آن را بگیرید و بعد از خرد کردن باچند قاشق روغن زیتون و کمی نمک مزه دار کنید.

در این فاصله ماهی کولی ، زیتون ، جعفری، سیر و آویشن را ساتوری کرده و کمی نمک ، فلفل، روغن زیتون و آبلیمو بریزید و خوب مخلوط نمایید.

قوطی تن ماهی را از آب جوش خارج کرده و ماهی را از روغن بیرون آورده و تکه تکه کنید و چند قاشق روغن زیتون بریزید و مخلوط نمایید.

در مرحله بعد پیاز و گوجه را حلقه ای برش زده و تخم مرغ ها را آبپز کرده و ورقه ای خرد کنید.

داخل هر نان باگت ابتدا مقداری از مخلوطی ماهی کولی بریزید .

سپس چند قاشق لوبیا سبز پخته افزوده و روی آن لایه ای از ماهی تن بریزید.

در آخر برش هایی از تخم مرغ آبپز بگذارید و در آخر چند ورق پیاز و گوجه فرنگی را قرار داده و سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد ساندویچ ماهی تن

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
ساندویچ ماهی تن را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *