ساندویچ مرغ و پنیر خامه ای در کنار سس پستو بسیار لذیذ است و به راحتی در کمترین زمان تهیه میشود.

ساندویچ مرغ خامه ای یکی از انواع ساندویج های خوشمزه و مفید است که پیشنهاد می کنیم آن را حتما امتحان کنید.این ساندویج را میتوان به عنوان یک شام فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار همراه با سس پستو سرو کنید.

مواد لازم برای 2 نفر

سینه مرغ :1 عدد کامل
بیبی اسفناج :100 گرم
خامه صبحانه :2 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای :2 قاشق غذاخوری
قارچ :150 گرم
سیر :2 حبه
آویشن :1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی
روغن زیتون :به مقدار کافی
سس پستو :3 قاشق غذاخوری

دستور پخت ساندویچ مرغ خامه ای

مرحله اول:

برای درست کردن ساندویچ مرغ و پنیر خامه ای ابتدا داخل یک ظرف مناسب سینه مرغ را به همراه آویشن،3 قاشق غذاخوری روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و روی مواد را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت مرغ مزه دار شود.

مرحله دوم:

بعد از مزه دارشدن مرغ ،تابه گریل را روی حرارت متوسط قراردهید و رویش را با مقداری روغن چرب کنید و گوشت مرغ را روی آن بپزد.سپس سینه مرغ گریل شده را به صورت نواری برش بزنید.

مرحله سوم:

قارچ را پس از شستن به صورت ورقه ای خرد کنید. سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن به آن اضافه کنید و قارچ ها را داخل روغن تفت دهید.

وقتی آب قارچ ها کشیده شد گوشت مرغ گریل شده را به قارچ اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت مرغ و قارچ خوب سرخ شوند.

مرحله چهارم:

در ادامه خامه و پنیر خامه ای را به گوشت مرغ و قارچ سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله پنجم:

پس از این مراحل نوبت به اضافه کردن اسفناج هاست. اسفناج ها را داخل تابه کمی تفت دهید تا مواد یکدست شوند.

سپس تابه را از روی حرارت بردارید و سس پستو را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مخلوط قارچ و مرغ خامه ای را درون نان های باگت باز شده بریزید و به عنوان یک ساندویچ ها داغ سرو کنید.

نکته :

اگر بخواهید در این غذا از اسفناج های معمولی استفاده کنید حتما از قبل آنرا بخار پز کنید.

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *