ساندویچ مرغ و پنیر خامه ای در کنار سس پستو بسیار لذیذ است و به راحتی در کمترین زمان تهیه میشود.
ساندویچ مرغ خامه ای یکی از انواع ساندویج های خوشمزه و مفید است که پیشنهاد می کنیم آن را حتما امتحان کنید.این ساندویج را میتوان به عنوان یک شام فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار همراه با سس پستو سرو کنید.
مواد لازم برای 2 نفر
سینه مرغ :1 عدد کامل
بیبی اسفناج :100 گرم
خامه صبحانه :2 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای :2 قاشق غذاخوری
قارچ :150 گرم
سیر :2 حبه
آویشن :1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی
روغن زیتون :به مقدار کافی
سس پستو :3 قاشق غذاخوری
دستور پخت ساندویچ مرغ خامه ای
مرحله اول:
برای درست کردن ساندویچ مرغ و پنیر خامه ای ابتدا داخل یک ظرف مناسب سینه مرغ را به همراه آویشن،3 قاشق غذاخوری روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و روی مواد را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت مرغ مزه دار شود.
مرحله دوم:
بعد از مزه دارشدن مرغ ،تابه گریل را روی حرارت متوسط قراردهید و رویش را با مقداری روغن چرب کنید و گوشت مرغ را روی آن بپزد.سپس سینه مرغ گریل شده را به صورت نواری برش بزنید.
مرحله سوم:
قارچ را پس از شستن به صورت ورقه ای خرد کنید. سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن به آن اضافه کنید و قارچ ها را داخل روغن تفت دهید.
وقتی آب قارچ ها کشیده شد گوشت مرغ گریل شده را به قارچ اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت مرغ و قارچ خوب سرخ شوند.
مرحله چهارم:
در ادامه خامه و پنیر خامه ای را به گوشت مرغ و قارچ سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مرحله پنجم:
پس از این مراحل نوبت به اضافه کردن اسفناج هاست. اسفناج ها را داخل تابه کمی تفت دهید تا مواد یکدست شوند.
سپس تابه را از روی حرارت بردارید و سس پستو را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مخلوط قارچ و مرغ خامه ای را درون نان های باگت باز شده بریزید و به عنوان یک ساندویچ ها داغ سرو کنید.
نکته :
اگر بخواهید در این غذا از اسفناج های معمولی استفاده کنید حتما از قبل آنرا بخار پز کنید.
منبع: نمناک