“ساندویچ همبرگر مکزیکی” یک روش بسیار خوشمزه و لذیذ برای پخت همبرگر است.این مقدار مناسب برای 5 نفر است.

مواد لازم برای ساندویچ همبرگر مکزیکی

گوشت چرخ کرده :نیم کیلو
پیاز رنده شده :یک عدد (یا آب پیاز)
نمک و فلفل :به مقدار لازم
خردل :یک قاشق مرباخوری
فلفل سبز نرم شده :یک عدد
کاهو :به مقدار لازم
سس گوجه فرنگی :به مقدار لازم
سس مایونز :به مقدار لازم
نان ساندویچ :به مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ همبرگر مکزیکی

ابتدا گوشت را چرخ کرده و پیاز را رنده کنید و در کاسه ای بریزید، فلفل سبز را هم له کرده و بیافزایید.

در ادامه خردل، نمک و فلفل را افزوده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

دستان خود را کمی مرطوب کرده و مواد را به توپ های یک اندازه تقسیم کرده و به شکل همبرگر درآورید.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود.

همبرگرها را داخل روغن داغ قرار داده و هر دو طرف آن ها را خوب سرخ کنید.

همبرگرهای سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی اش گرفته شود.

روی هر نان یک عدد همبرگر بگذارید و روی آن کاهو قرار داده و با سس مایونز و یا سس گوجه میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد ساندویچ همبرگر مکزیکی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و و 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
ساندویچ همبرگر مکزیکی را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *