یک میان وعده هوس انگیز و اشتها آور با پنیر ذوب شده در داخل نان تست جو، مناسب برای هر زمان می باشد . در این ساندویچ از پنیر چدار استفاده می کنیم.

مواد لازم برای ساندویچ پنیر و خردل

کره :2 قاشق غذاخوری
نان تست جو :8 برش
خردل :3 قاشق غذاخوری
پنیر چدار :170 گرم

طرز تهیه ساندویچ پنیر و خردل

ابتدا نان ها را روی یک سطح صاف قرار داده و روی آن ها خردل بمالید.

سپس روی 4 برش از نان ها پنیر چدار قرار داده و روی هر کدام یک برش نان بگذارید.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و کره را بریزید تا آب شود.

ساندویچ ها را داخل تابه قرار داده و اجازه دهید کمی برشته شود ، در همین حال کمی نان ها را فشار دهید.

ساندویچ ها را از آن رو کنید تا طرف دیگر نان ها هم سرخ شود.

سپس نان های سرخ شده را در سینی فری که آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید.

سینی را در فری که با دمای 170 درجه گرم شده بگذارید تا پنیر آب شده و نان ها برشته شود.

نکات تکمیلی در مورد ساندویچ پنیر و خردل

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
ساندویچ پنیر و خردل را می توانید در وعده میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *