هات داگ یکی از فست فودهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که شما می‌توانید آن را با روشی آسان و با موادی سالم در منزل تهیه کنید.

به گزارش فرارو، تاریخ تولید سویس و کالباس در ایران به سال ۱۳۰۷ شمسی بر می‌گردد، زمانی که یک فرد روسی به نام افونامو در شهر بندر انزلی با استفاده از یک ماشین دستی کوچک به تولید سوسیس و کالباس پرداخت تا هم وطنانش بتوانند به راحتی این محصول را در ایران تهیه کنند. بعد‌ها این صنعت در ایران رونق پیدا کرد و سوسیس و کالباس مورد توجه ایرانیان قرار گرفت. سوسیس یک فرآورده غذایی خوشمزه و محبوب در میان همه افراد است که در انواع ساندویچ‌ها مصرف می‌شود و هم برای تهیه انواع پیتزا، فست فود‌ها و غذا‌های مدرن و امروزی از آن استفاده می‌شود.

مصرف سوسیس و کالباس البته خطراتی هم برای سلامتی دارد و باید همیشه برند‌های معتبر و مورد اطمینان آن را تهیه کرد که بسیار هم گران هستند. شما می‌توانید در منزل با یک روش ساده و مواد لازم در دسترس هات داگ خانگی خوشمزه و درعین حال سالم را تهیه کنید و با خیال راحت از خوردن آن لذت ببرید، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه هات داگ سالم و خانگی همراه ما باشید.

مواد لازم

سینه مرغ کامل: ۱ عدد

آرد سوخاری: ۱ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه: ۱ قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز: ۱ قاشق چای‌خوری

پودر سیر: ۲ قاشق چای‌خوری

پودر پیاز: ۲ قاشق چای‌خوری

پودر کاری: ۱ قاشق چای‌خوری

پودر تخم گشنیز: ۲ قاشق چای‌خوری

آویشن: ۲ قاشق چای‌خوری

نمک: ۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

برای درست کردن این هات داگ خوشمزه ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را همراه با ادویه‌های گفته شده در بالا داخل دستگاه غذاساز بریزید و ۱ دقیقه بزنید تا مرغ کاملا پوره شود. پوره مرغ را داخل یک کاسه بریزید و آرد سوخاری را به آن اضافه کنید و با دست کمی ورز بدهید تا آرد به صورت یکنواخت با خمیر هات داگ مخلوط شود. حالا از خمیر به اندازه ۱۰۰ گرم بردارید و روی یک لایه سلفون بگذارید و آن را به گونه‌ای رول کنید که شبیه هات داگ شود. سلفون را روی هات داگ و دورتادور آن بپیچید و دو سر هات داگ را حتما گره بزنید. همه خمیر را به این شکل درست کنید.

حالا هات داگ‌ها را به مدت نیم ساعت داخل فریزر بگذارید. بعد از این مدت زمان یک قابلمه آب روی اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید، سپس هات داگ‌ها را داخل آب جوش قرار بدهید تا به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد. بعد از آب جوش خارج کنید و اجازه بدهید کاملا خنک شود. وقتی خنک شد، می‌توانید سلفون را از دور هات داگ خارج کنید و آن را داخل روغن داغ سرخ کنید. این هات داگ‌ها را می‌توانید داخل فریزر به مدت یک ماه نگه داری کنید، نوش جان.

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *