پیتزا با نان تست به دلیل تکه تکه بودن قطعات آن بسیار پرطرفدار و مقرون به صرفه است و در کوتاه‌ترین زمان ممکن نیز آماده خواهد شد.

پیتزا با نان تست را به عنوان یک غذای خوشمزه یا حتی میان وعده‌ای مقوی می‌توان در نظر گرفت. این پیتزا یکی از راحت‌ترین فینگر فودهاست که با مواد اولیه متنوعی تهیه می‌شود برای همین امکان تنوع، شما می‌توانید این فینگر فود را طبق ذائقه خود به روشی که در این بخش می‌خوانید، با هر آنچه دوست دارید تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم پیتزا با نان تست

سوسیس و کالباس ۳۰۰ گرم
نان تست ۱ بسته
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
قارچ ۱۰۰ گرم
زیتون ۱۰ عدد
سس کچاپ به میزان لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
نمک، فلفل، پاپریکا،آویشن، پودر سیر به میزان لازم
گوجه گیلاسی ۵ عدد

طرز تهیه پیتزا با نان تست

مرحله اول: ابتدا فر را روشن کنید و اجازه دهید تا با دمای ۱۸۵ درجه گرم شود.

مرحله دوم: حالا سینی فر را با مقداری روغن چرب کنید، سپس نان تست‌ها را روی آن بچینید.

مرحله سوم: روی نان تست‌ها سس کچاپ بریزید و با کم برس یا پشت قاشق پخش کنید.

مرحله چهارم: مقداری پنیر پیتزا روی نان تست بریزید.

مرحله پنجم: کالباس و سوسیس را که از قبل ریز و نگینی خرد کرده‌اید، روی نان تست‌ها بریزید.

مرحله ششم: قارچ‌ها را نیز که شسته و به صورت حلقه‌ای خرد کرده‌اید روی نان تست بریزید.

مرحله هفتم: در این مرحله نوبت اضافه کردن ادویه‌ها و سپس مقداری از پنیر است.

مرحله هشتم: حالا فلفل دلمه را که شسته و نگینی ریز خرد کرده‌اید به محتویات روی نان تست اضافه کنید.

مرحله نهم: در ملحه آخر زیتون و گوجه را حلقه حلقه خرد کرده و روی مواد بریزید و باقی پنیر پیتزا را روی پیتزاها بریزید.

نکات مهم پیتزا با نان تست

ادویه‌ها و باقی موادی که روی نان تست می‌ریزید کاملا سلیقه‌ای است.

ادویه‌ها را قبل از استفاده، داخل یک ظرف ترکیب کرده و روی هر نان تست مقداری از آن بریزید.

شما می‌توانید از ذرت و نخود فرنگی هم برای خوش طعم شدن پیتزاها استفاده کنید.

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *