فراشپز- سیب زمینی با سس خامه یک میان وعده یا پیش غذای خوش طعم و لذیذ است که حتی بین بچه‌های بدغذا هم محبوبیت زیادی دارد.

این پیش‌غذا به دلیل وجود خامه و پنیر سرشار از کلسیم بوده و برای سلامتی همه گروه‌های سنی به ویژه کودکان مفید است. در ادامه روش پخت این غذای خوشمزه را بخوانید.

مواد لازم:

کره: ۵۰ گرم

سیب‌زمینی: یک کیلوگرم

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

سیر: ۲ حبه

آب‌مرغ: یک لیوان

خامه: نصف لیوان

پنیر پارمزان رنده شده: نصف لیوان

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

دستور پخت:

۱.سیب‌زمینی‌ها را به‌صورت حلقه‌ای برش بزنید و چند دقیقه در آب سرد بگذارید.

۲.کف سینی فر را چرب کرده، سپس سیب‌زمینی‌ها را چیده و روی آنها نمک، فلفل‌سیاه و کمی روغن زیتون ریخته و به‌مدت ۴۰ دقیقه بگذارید تا برشته شود.

۳.سیرها را پوست گرفته و به همراه کره و یک قاشق آرد داخل یک تابه گود بریزید و کمی تفت دهید.

۴.آب‌مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید کمی بجوشید تا غلیظ شود. سپس خامه را به مواد اضافه کنید و حرارت را کم کنید.

۵.پنیر و نمک و فلفل را اضافه کرده و صبر کنید تا سس غلیظ شود.

۶.سیب‌زمینی را داخل ظرف ریخته و سس خامه‌ای را روی آن بریزید و سرو کنید.

نکته:‌ بهتر است صبر کنید سس کمی خنک شود و بعد به سیب‌زمینی اضافه کرده و با جعفری خردشده تزئین کنید. همچنین برای اینکه طعم غذا بهتر شود از سیب‌زمینی‌های استانبولی استفاده کنید.

منبع: همشهری

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *