فراشپز- بابل تی ترکیبی بی‌نظیر از طعم‌ها و بافت‌هاست مکه به عنوان یک نوشیدنی با طراوت شناخته می‌شود. افزودن ژلاتین به بابل تی نه تنها سبک جدیدی را برای این نوشیدنی معرفی کرده، بلکه مزایای تغذیه‌ای بی‌شماری را نیز به آن داده است.

ژلاتین مشتق شده از کلاژن از سلامت مفاصل حمایت می‌کند و خاصیت ارتجاعی پوست را بهبود می‌بخشد. با یادگیری طرز تهیه بابل تی با ژلاتین می‌توانید از این نوشیدنی فوق العاده نهایت استفاده را ببرید. پس با ما همراه باشید تا نحوه تهیه بابل تی با ژلاتین را گام به گام آموزش دهیم.

بابل تی چیست؟

بابل تی (Bubble Tea) یا چای بوبا از چای سیاه مخلوط با شیر، شکر و پودر شیر تهیه می‌شود. بابل تی در دهه 1980 میلادی در تایوان ایجاد شد و از آن زمان به یک نوشیدنی مشهور تبدیل شد. در طول سال‌ها، این نوع نوشیدنی به گونه‌ای تکامل یافته است که طیف گسترده‌ای از طعم‌ها را ارائه می‌دهد.

بابل تی معمولاً با نی پهن سرو می‌شوند تا بتوانید مرواریدهای شیرین و جویدنی تاپیوکا را در بین جرعه‌های چای شیرین بچشید. در ابتدا، بابل تی ممکن است برای افرادی که با آنها آشنا نیستند عجیب به نظر برسد، اما به مرور زمان عاشق آن خواهند شد؛ به خصوص اگر بتوانید طرز تهیه بابل تی با ژلاتین را یاد بگیرید، از این نوشیدنی هم لذت می‌برید و هم مواد مغذی بسیاری را دریافت می‌کنید.

انواع بابل تی

دو دسته رایج بابل تی بر پایه شیر و میوه تهیه می‌شوند. در چای با پایه شیر معمولاً از چای سیاه یا سبز استفاده می‌شود که با شیر یا جایگزین‌های غیر لبنی مانند شیر بادام یا جو دوسر مخلوط خواهد شد و در نتیجه بافت خامه‌ای ایجاد می‌کند. طعم‌های محبوب چای شیر شامل چای شیر کلاسیک، ماچا، تارو و چای تایلندی هستند.

بابل تی مبتنی بر میوه معمولاً با چای سبز یا سیاه، مخلوط با شربت میوه یا میوه‌های تازه تهیه می‌شود و طعمی سبک‌تر و با طراوت‌تر ارائه می‌دهد. طعم‌هایی مانند انبه، توت فرنگی، میوه شور و لیچی (سرخالو) محبوبیت زیادی دارند. هر دو نوع بابل تی اغلب شامل تاپینگ‌هایی مانند مروارید تاپیوکای جویدنی (بوبا)، ژله‌های میوه‌ای، بوبای پاپ یا پودینگ هستند.

طرز تهیه بابل تی با ژلاتین

طرز تهیه بابل تی با ژلاتین ساده است و با حوصله می‌توانید این نوشیدنی خوشمزه و مفید را در خانه تهیه کنید.

مواد اولیه

چهار ماده اصلی برای تهیه بابل تی ژلاتینی عبارتند از:

یک فنجان چای یا قهوه دم کرده قوی: دو تا سه کیسه چای سیاه را در یک فنجان آب داغ خیس کنید. این به مرواریدهای ژلاتینی اجازه می‌دهد تا رنگ تیره‌ای داشته باشند. همچنین می‌توانید از قهوه به چای استفاده کنید
ژلاتین پودر شده: برای تهیه مرواریدهای بابل تی به پودر ژلاتین بدون طعم نیاز دارید تا حالت جویدنی داشته باشند. پودر ژلاتین در مایعات داغ مانند چای یا قهوه به راحتی حل می‌شود. همچنین طعم خنثی دارد و به راحتی می‌توان آن را طعم‌دار کرد.
شیرین کننده‌ها: در صورت تمایل از عسل یا استویا، اریتریتول یا یک شیرین کننده بدون قند برای شیرین کردن بابل تی خود استفاده کنید. توصیه می‌کنیم از شکر و قندهای مصنوعی استفاده کنید.
روغن منجمد و سرد: ویژگی‌های روغن سرد به مخلوط ژلاتین و چای شما کمک می‌کند تا مرواریدهای سیاه داخل نوشیدنی را شکل دهند. مرواریدهای ژلاتینی از روغن صاف می‌شوند و سپس آبکشی خواهند شد.

طرز تهیه مرحله به مرحله

طرز تهیه بابل تی با ژلاتین عبارتند از:

ابتدا روغن خود را در یک شیشه ریخته و آن را به مدت سه ساعت در فریزر قرار دهید. روغن غلیظ شده و کدر می‌شود. قبل از خارج کردن روغن از فریزر صبر کنید تا ژلاتین آماده شود.
چای یا قهوه غلیظ از قبل شیرین شده را در دمای اتاق با دو قاشق غذاخوری ژلاتین مخلوط کنید. پنج دقیقه به آن فرصت دهید. پس از آن، مخلوط را در یک قابلمه کوچک بریزید. مخلوط را پس از برداشتن از روی حرارت در یک کاسه ایمن بریزید. قبل از استفاده، اجازه دهید مخلوط ژلاتین تقریباً تا دمای اتاق خنک شود.
روغن سرد را از یخچال بیرون بیاورید. برای تهیه مرواریدهای سیاه از سرنگ استفاده کنید و مخلوط روی روغن سر بریزید. ممکن است بخواهید وقت خود را صرف کنید و ببینید مرواریدهای شما باید چه اندازه‌ای باشند. مطمئن شوید که تمام ژلاتین را تمام کرده‌اید. می‌توانید از نی هم استفاده کنید، اما این روش زمان‌برتر است.
پس از اتمام ساختن مرواریدهای ژلاتینی خود، آنها را با استفاده از یک صافی مشبک یا قاشق سوراخ‌دار از روغن خارج کنید. مطمئن شوید که هر گونه روغن سطحی با شستشو زیر آب سرد پاک شده است.
حالا که مرواریدهای ژلاتینی خود را درست کردید، می‌توانید با آنها بابل تی مخصوص خود را تهیه کنید. در یک لیوان بلند، مرواریدهای ژلاتینی را در ته آن اضافه کنید. چای یا قهوه را روی مرواریدها و ژلاتین بریزید. شیرین کننده مخصوص خود را به عنوان مزه به نوشیدنی اضافه کنید و خوب هم بزنید. نوشیدنی را با تکه‌های یخ پر کنید و با نی پهن سرو کنید تا بتوانید از هر جرعه آن لذت ببرید.

ترفندهای تهیه یک بابل تی خوشمزه

در ادامه به ترفندهای مربوط به طرز تهیه بابل تی با ژلاتین اشاره می‌کنیم:

برای بهترین طعم از برگ‌های چای تازه و باکیفیت یا کیسه‌های چای استفاده کنید.
چای خود را بر اساس نوع آن دم کنید تا طعم خوبی را به نوشیدنی شما بدهد.
شیرینی را با افزودن عسل تنظیم کنید تا مزایای سلامتی داشته باشد.
بگذارید چای دم کرده قبل از ترکیب آن با شیر و سایر مواد خنک شود.
اگر بافت خامه‌تری را دوست دارید، مخلوط شیر و چای را با یخ مخلوط کنید.
روی هر لیوان نوشیدنی را با خامه، برش‌های میوه و غیره تزیین کنید.
بابل تی را بهتر است تازه میل کنید تا از مزایای آن نهایت استفاده را ببرید.

نوشیدن بابل تی چه فوایدی دارد؟

با یادگیری طرز تهیه بابل تی با ژلاتین می‌توانید از مزایای این نوشیدنی نهایت بهره را ببرید. از فواید بابل تی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

کمک به حفظ پوشش سالم روده
تولید کلاژن با آمینو اسیدهای گلیسین و پرولین
تغذیه مناسب، مو، پوست و ناخن‌های
کمک به حفظ سلامت مفاصل
کمک به داشتن خواب خوب شبانه

کلام آخر

بابل تی خود را در خانه و مطابق میل خود درست کنید. این نوشیدنی را می‌توانید در هر فصلی از سال تهیه کنید و از مزایای آن بهره مند شوید. طرز تهیه بابل تی با ژلاتین ساده است و شما تنها با انجام چند مرحله می‌توانید این نوشیدنی خوشمزه و مقوی را تهیه کنید. همچنین توصیه می‌کنیم از میوه‌ها برای تزئین و افزایش ارزش غذایی بابل تی استفاده کنید.

منبع: همشهری

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *