فراشپز- انگور برای بارداری، هم برای مادر و هم برای جنین مفید است، زیرا حاوی ویتامین هایی است که برای بارداری مفید است. ویتامین ها و سایر مواد معدنی مهم موجود در انگور عبارتند از:

خواص انگور در بارداری

به گزارش نمناک، با این حال، زنان باردار در صورت مصرف مقدار کافی و توصیه شده از مزایای انگور بهره مند می شوند.

آیا خوردن انگور در دوران بارداری بی خطر است؟

شما می توانید انگور را به میزان متوسط بخورید زیرا این میوه ها مواد مغذی حیاتی مانند ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها، اسیدهای آلی، فیبر، اسیدهای فولیک، پکتین و غیره را تأمین می کنند، که از تغییرات بیولوژیکی رخ داده در دوران بارداری و بعد از آن پشتیبانی می کنند. با این حال، به دلیل خاصیت تولید گرما، باید در سه ماهه آخر از خوردن انگور خودداری کنید. مصرف زیاد انگور به دلیل مقادیر زیاد رسوراترول می تواند سمی باشد. همچنین بیش از حد انگور خشک مصرف نکنید.

فواید انگور برای بارداری

بهبود رشد مغز جنین

اسید فولیک موجود در انگور برای بهبود رشد مغز جنین مفید است. مهمترین عملکرد اسید فولیک توانایی آن در کاهش خطر نقص هنگام تولد است. انگور برای مغز جنین بسیار مهم است زیرا همانطور که در این بخش سلامت نمناک آورده ایم :

در مغز جنین اعصاب را ایجاد می کند.

باعث کاهش خطر نقص هنگام تولد می شود.

این میوه ساقه مغز جنین را تشکیل می دهد.

تشکیل استخوان ها و دندان ها

اسید فولیک و کلسیم موجود در انگور در شکل گیری استخوان ها و دندان ها مفید هستند و در نهایت برای رشد جنین و تقویت استخوان های زنان باردار نیز مفید می باشند.

تشکیل بندهای (مهره های) نخاعی

زنان باردار باید به رشد نخاع جنین خود توجه کنند زیرا از این قسمت از بدن جنین اهمیت بالایی برخوردار است. بدون وجود نخاع خوش فرم، کودک قادر به نشستن یا دراز کشیدن روی تخت نیست. بند نخاع در ستون فقرات ما قرار دارند. اسید فولیک موجود در انگور در تشکیل بندهای نخاعی جنین از اهمیت بسیاری برخوردار است.

جلوگیری از کم خونی

زنان باردار اغلب در سه ماهه دوم کم خونی را تجربه می کنند. که دقیقا زمانی است که جنین به خوبی رشد می کند. این امر باعث می شود گلبول های قرمز فواید خود را برای مادر و جنین تقسیم کند. با مصرف انگور قرمز به مقدار توصیه شده، کم خونی توسط زنان باردار قابل پیشگیری است زیرا آهن موجود در انگور قرمز از هر نوع انگور دیگری غنی تر است.

تشکیل مراکز عصبی

مادر باردار به امگا 3 و DHA احتیاج دارد زیرا این ترکیبات مراکز عصبی جنین را تشکیل می دهند.

بهبود دستگاه گوارش

یبوست مشکل گوارشی شایع در دوران بارداری است. انگور برای بارداری مفید است زیرا به دستگاه گوارش کمک می کند تا در دوران بارداری عملکرد خوبی داشته باشد. عملکرد خوب دستگاه گوارش باعث می شود که زنان باردار از یبوست یا مشکل گوارشی دیگری دور شوند.

سم زدایی

فیبر موجود در انگور باعث می شود که بدن زنان باردار عاری از سم باشد. سم اثرات مضر برای مادر و جنین به همراه می آورد. به این ترتیب فیبر انگور سموم بدن را تمیز می کند.

بهبود سیستم ایمنی بدن

زنان باردار مستعد ابتلا به بیماری های مختلف هستند زیرا به دلیل شرایط خود به راحتی احساس خستگی می کنند. بنابراین از آنها خواسته شده است که سلامتی خود را به خوبی حفظ کنند. انگور مخصوصاً انگور سبز که قادر به بهبود سیستم ایمنی بدن است. سیستم ایمنی قوی می تواند با بیماری های متعدد مقابله کند. به خانم های باردار توصیه می شود که آب انگور مصرف کنند زیرا این آب میوه دارای خاصیت قلیایی است. این می تواند سیستم ایمنی بدن را حفظ کرده و عملکرد کلیه را بهبود بخشد. علاوه بر این، آب انگور برای سم زدایی بهترین نوشیدنی است.

بهبود عملکرد کلیه

به دلیل وضعیت آنها، زنان بارداری وجود دارند که مشکل ادرار دارند. این امر به این دلیل است که کلیه آنها عملکرد خوبی ندارد. بنابراین به آنها پیشنهاد می شود که انگور مصرف کنند. انگور دارای ویژگی قلیایی است که باعث می شود عملکرد کلیه به خوبی انجام شود.

از بین بردن چربی بد

زنان باردار ممکن است چاقی را تجربه کنند. تجمع چربی بد زیاد در رگ های خونی باعث می شود آنها از بیماری های جدی مانند عارضه قلبی، فشار خون بالا و رگ های باریک خون رنج ببرند. این مشکلات با مصرف انگور قابل حل است. ویژگی قلیایی موجود در انگور باعث گشاد شدن رگ های خونی می شود به طوری که زنان باردار دیگر آن بیماری های جدی را تجربه نخواهند کرد.

درمان کلسترول بالا

کلسترول بالا می تواند برای همه کسانی که عادت غذایی ضعیفی دارند، از جمله خانم های باردار، رخ دهد. کلسترول بالا در زنان باردار به دلیل بالا بودن میزان LDL ایجاد می شود. بنابراین، به آنها پیشنهاد می شود که با کاهش سطح LDL، مقدار کافی انگور را برای عادی کردن فشار خون خود مصرف کنند. آنزیم موجود در آب انگور باعث افزایش عملکرد صفرا می شود که از افزایش حجم چربی خون جلوگیری می کند.

کاهش تورم

زنان باردار اغلب پاهای متورم را تجربه می کنند. بنابراین، آنها باید حرکات زیادی را انجام دهند، به عنوان مثال، به تمرینات ورزشی بارداری بپیوندند. انگور برای کاهش تورم مفید است زیرا حاوی کلسیم و منیزیم است که برای کاهش تورم در زنان باردار موثر است.

منعطف تر کردن پوست

در دوران بارداری، زنان باردار علائم کشش را در چندین قسمت از بدن خود تجربه می کنند. انگور برای کاهش علائم کشش پوست مفید است. اعتقاد بر این است که انگور باعث می شود پوست کشسانی تر شود به طوری که به راحتی علائم کششی حاصل نمی شود.

تثبیت متابولیسم

بارداری باعث می شود متابولیسم بدن پایدار نباشد. دلیل این امر این است که هورمون موجود در بدن ثابت نیست. اختلال در متابولیسم بر وضعیت زنان باردار تأثیر می گذارد، به عنوان مثال باعث کاهش عملکرد شناختی می شود. مصرف انگور بر اساس میزان پیشنهادی می تواند متابولیسم زنان باردار را تثبیت کند.

جدا از فوایدی که برای خانم های باردار ارائه می دهند، انگور به نوعی عوارض جانبی منفی را به همراه دارد که در صورت عدم کنترل آنها به دلیل داشتن مواد خطرناک باید به آنها توجه شود. این ریسک نقص بارداری را به همراه خواهد داشت.

کنترل آرتروز و آسم

خواص ضد التهابی موجود در انگور به شما در کنترل آرتروز و آسم در بارداری کمک می کند. توانایی آبرسانی انگور باعث افزایش رطوبت در ریه ها می شود، بنابراین شما را از آسم دور نگه می دارد.

بهبود ایمنی به کمک آنتی اکسیدان ها

انگور سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند فلاونول، آنتوسیانین ها، لینالول، ژرانیول و تانن است که همگی ایمنی شما را تقویت کرده و از عفونت ها جلوگیری می کند

کاهش گرفتگی عضلات

در دوران بارداری، مکمل های منیزیم معمولاً برای تسکین گرفتگی عضلات تجویز می شود زیرا این امر نقش مهمی در انتقال عصبی عضلانی ایفا می کند. انگور حاوی مقادیر خوبی منیزیم است.

جلوگیری از یبوست

انگور منبع خوبی از فیبر است و به عنوان یک ملین قدرتمند عمل می کند. آنها در مسئله یبوست که در بارداری رایج است، از دستگاه گوارش پشتیبانی می کنند، کمک می کنند.

جلوگیری از سوراخ شدن دندان

اسیدهای آلی موجود در انگور باکتری موجود در حفره دهان را خنثی می کنند. آنها همچنین مسئول تشکیل و نگهداری کلسیم هستند، که دندان های ضعیف شما در دوران بارداری به آن احتیاج دارند.

محافظت از قلب

در دوران بارداری، مادران ممکن است مشکلات قلبی را تجربه کنند. پلی فنول های موجود در انگور پشتیبانی از سیستم قلب شما را گسترش می دهند.

توقف انعقاد خون

انگورها رقیق کننده خون هستند زیرا تولید ویتامین K را متوقف می کند تا از انعقاد خون یا لخته شدن در هنگام زایمان جلوگیری شود. همچنین، یک لیوان آب انگور هر روز برای خانم باردار مناسب است، زیرا شما را از استرس قبل از زمان زایمان خلاص می کند.

چگونه کودک در رحم شما از انگور بهره می برد؟

ویتامین B موجود در انگور به سوخت و ساز بدن کمک می کند. بنابراین، به رشد جنین کمک می کند تا مواد مغذی بیشتری را دریافت کند.

مواد معدنی مانند سدیم از توسعه سیستم عصبی کودک پشتیبانی می کنند.

ویتامین A و فلاونول باعث بینایی کودک می شوند.

فولات احتمال نقص لوله عصبی در کودک را کاهش می دهد.

اما قبل از اینکه روی یک نیمکت با یک فنجان انگور مستقر شوید، به شما توصیه می کنیم که بخشی از مصرف این میوه را محدود کنید. مانند هر خوراکی دیگر، مصرف بیش از حد انگور می تواند مضر باشد.

چگونه انگور می تواند برای شما بد باشد؟

در اینجا برخی از عوارض جانبی انگور در دوران بارداری آورده شده است.

سمی بودن

مشکل اصلی مصرف انگور به مقدار زیاد این است که آنها حاوی مقادیر زیادی رسوراترول هستند. این ترکیب سمی است که برای خانم های باردار که هورمون هایشان نامتعادل است خطرناک است. منجر به مسمومیت با رسوراترول می شود که در دوران بارداری عوارض بسیاری ایجاد می کند. این ماده در انگورهایی با پوست تیره مانند سیاه و قرمز یافت می شود.

پوست انگور می تواند باعث اسهال شود

انگور سیاه و قرمز دارای پوستی ضخیم است که هضم آن دشوار است. این بیماری می تواند منجر به اسهال در زنان با دستگاه گوارش ضعیف شود.

اسیدی بودن

انگورهای خام و ترش اسیدی هستند. مصرف زیاد آنها می تواند باعث سوزش قلب، سردرد، حالت تهوع و استفراغ شود.

افزایش قند خون

اگرچه قندهای طبیعی موجود در انگور کاملاً خوشمزه هستند، اما می توانند قند خون را افزایش دهند.

آیا شما را گیج کرده ایم؟ اگر سؤال شما درباره “خوردن یا نخوردن” است، به شما می گوییم که شما نباید از انگور خودداری کنید، مگر اینکه در شرایط خطرناکی باشید.

چه موقع باید از انگور در دوران بارداری خودداری کرد؟

اگر تحت هر یک از گروه های زیر قرار دارید، باید از خوردن انگور در دوران بارداری خودداری کنید زیرا این امر می تواند منجر به عوارض شدید شود.

همچنین، انگور را فقط در فصل مربوطه خود بخورید زیرا انگورهای غیر فصلی با استفاده از سموم دفع آفات و مواد شیمیایی رشد می کنند.

مواد خطرناک در انگور عبارتند از:

رسوراترول

رسوراترول ماده ای است که به عنوان پاسخ به یک ماده بیماری زا یا عامل بیماری تولید می شود. بیشتر در گیاهان بادام زمینی، اکالیپتوس، لیلی، توت فرنگی، انگور (و محصولات فرآوری شده آنها مانند سرکه) یافت می شود. مصرف زیاد رسوراترول می تواند باعث سقط جنین شود. در انواع انگور، این ماده بیشتر در انگورهای تیره پوست مانند انگور قرمز یا انگور سیاه وجود دارد. در شدت کم مصرف، رسوراترول می تواند باعث اسهال شود.

قند

قند موجود در انگور با قند موجود در میوه معمولی متفاوت است زیرا به سرعت تغییر می کند تا در طی فرایند تخمیر معده ترش شود. این وضعیت برای زنان باردار که قبلاً از گاستریت رنج می بردند، مشکل ایجاد می کند. علاوه بر این، فرایند مداوم تخمیر در معده باعث می شود که اسیدها باعث تغییر انگور به الکل شوند و درنهایت منجر به نقص هنگام تولد می شوند.

3 اثرات منفی و عوارض خوردن انگور در بارداری

گاستریت

کمی مزه ترش انگور می تواند باعث افزایش اسید معده در بدن شود. برای خانم های باردار که قبلاً از گاستریت رنج می بردند خطرناک است.

نفخ

مصرف زیاد انگور می تواند باعث نفخ زنان باردار شود. این امر به این دلیل است که طعم ترش انگور باعث ایجاد گاز در بدن می شود. گازهای عظیم باعث می شود که زنان باردار دچار نفخ شوند و در نهایت باعث ناراحتی آنها شود.

اسهال

طعم ترش انگور احتمالاً زنان باردار را به سمت اسهال سوق می دهد. این شرایط باعث می شود که زنان باردار به دلیل از بین رفتن مایعات گسترده از بدن خود، مدت طولانی احساس خستگی و ضعف کنند.

علیرغم مزایای آنه ، خوردن انگور در دوران بارداری به نوعی بحث و جدال را مطرح می کند. برخی می گویند مصرف انگور در دوران بارداری بی خطر است. با این حال، دیگران با این اظهار نظر مخالف هستند.

گوارش سخت

انگور سیاه برای خانم های باردار کاملاً مشکل ساز است زیرا هضم پوست آنها دشوار است. علاوه بر این، دستگاه گوارش زنان باردار بسیار حساس است. بنابراین به زنان باردار توصیه می شود از مصرف انگور سیاه خودداری کنند.

سطح بالای اسیدیته

انگور بسیار ترش می شود، به خصوص هنگامی که کال و نارس باشد حتی اگر رسیده نیز باشند. طعم ترش آنها باعث سوزش قلب می شود. در همین موارد، سطح بالای اسیدیته نیز می تواند باعث استفراغ شود. بنابراین به زنان باردار پیشنهاد می شود که زیاد انگور نخورند زیرا مستعد ابتلا به سوزش سر دل و استفراغ هستند.

برای استفاده از مزایای مطلق انگور و جلوگیری از عوارض جانبی خطرناک آن، چندین نکته صرفه جویی در مصرف وجود دارد.

صرفه جویی در نکات مصرف انگور در دوران بارداری

قبل از مصرف انگورها را پوست بگیرید زیرا پوست انگور حاوی مقدار زیادی رسوراترول است.

انگورهای سبز مصرف کنید که از انگور تیره مغذی تر است.

انگور را حداکثر 0/2 کیلوگرم در روز مصرف کنید.

اگر به عنوان آبمیوه مصرف می شوند، بهتر است آنها را بشویید، آنها را با مخلوط کن یا قاشق مخلوط کنید و قبل از نوشیدن آنها را صاف کنید.

مصرف آب انگور در صبح باعث می شود تا زنان باردار فعال شوند و علی رغم وزن سنگین، به راحتی خسته نمی شوند.

مصرف آب انگور در صبح در بهبود اشتها زنان باردار بهتر عمل می کند.

اگر زنان باردار مشکل گاستریت دارند، از مصرف انگور خودداری کنید.

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *