فراشپز- این روش‌ها نه تنها باعث تمیز شدن بهتر می‌شوند، بلکه مصرف کلم بروکلی را ایمن‌تر می‌کنند:

محلول آب و سرکه: در یک کاسه بزرگ، یک قسمت سرکه و سه قسمت آب مخلوط کنید. کلم بروکلی را برای چند دقیقه در این محلول بگذارید و سپس با آب سرد خوب بشویید.

محلول آب و نمک: یک قاشق نمک را در آب حل کنید و بروکلی را چند دقیقه در آن خیس کنید. این کار می‌تواند حشرات کوچک را نیز از بین ببرد.

بررسی دقیق: مطمئن شوید که زیر ساقه‌ها و شاخه‌های کوچک هم به دقت شسته شوند.

آب‌کشی کامل: همیشه بروکلی را با آب سرد آب‌کشی کنید تا هرگونه باقی‌مانده مواد شست‌وشو از بین برود.

 

منبع: دلگرم

[elementor-template id="19721"]
به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *