فراشپز- همه ما از اهمیت وعده صبحانه آگاهی داریم. با این وجود گاهی اوقات از خوردن این وعده غذایی مهم غفلت میکنیم. اگر شما هم از آن دسته از افرادی هستید که از خوردن صبحانههای تکراری خسته شدهاید و به دنبال ایدههای جدید برای صبحانه هستید، پیشنهاد ما وافل سیب زمینی است. صبحانهای که نه تنها بزرگسالان، بلکه کودکان هم از خوردن آن لذت میبرند.
وافل سیب زمینی بسیار خوشمزه بوده و تهیه آن وقت زیادی از شما نمیگیرد. این صبحانه لذید، یک غذای کامل برای بدن است و مصرف آن در هنگام صبح میتواند انرژی مورد نیاز را به بدن شما برساند تا یک صبح دلانگیز و روزی سرحال و پرانرژی را شروع کنید. چرا که سیب زمینی سرشار از کالری است. ما در این مقاله طرز تهیه وافل سیب زمینی را به شما آموزش میدهیم. پس دست به کار شوید و این صبحانه خوشمزه را در خانه تهیه کنید.
کره دو قاشق غذاخوری
پیازیک عدد
سیریک قاشق سوپخوری
سیب زمینی دو عدد
آرد گندم یک چهارم فنجان
تخم مرغ دو عدد
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه وافل سیب زمینی
ابتدا سیب زمینیها را آب پز کنید، سپس پوست آن را بگیرید و با گوشت کوب یا هاونگ سیب زمینیهای را بکوبید تا تبدیل به پوره شود. باید دو فنجان پوره سیب زمینی تهیه کنید.
در یک ماهیتابه کره ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید. سپس پیاز را خرد و سیر را له کنید و به ماهیتابه اضافه کرده و اجازه دهید حدود ۵ تا ۷ دقیقه تفت بخورد تا به رنگ طلایی درآید.
میتوانید در تهیه وافل سیب زمینی از دستگاه وافل ساز استفاده کنید. اما اگر دستگاه وافل ساز ندارید، میتوانید وافل را در فر بپزید. چه از دستگاه وافل استفاده میکنید چه از فر، در هر صورت باید قالب را گرم کنید. دستگاه وافل را به برق بزنید تا کمی گرم شود. اگر از فر استفاده میکنید قالب فر را در فر گرم کنید. در صورتی که قالب پوشش نچسب ندارد، کمی آن را با روغن چرب کنید.
در یک کاسه بزرگ، پیاز، سیر، سیب زمینی پوره شده، آرد گندم، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و کاملا هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
خمیر آماده شده را داخل قالب دستگاه وافل یا قالب فر ریخته و اجازه دهید به مدت تقریبا ۷ الی ۸ دقیقه پخته شود تا رنگ آن طلایی شود. سپس وافلها را تست کنید. اگر هنوز کامل نپخته، اجازه دهید بیشتر بپزد. همچنین اگر دوست دارید وافل خیلی ترد باشد، اجازه دهید ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در دستگاه یا فر بماند.
منبع: کتاب کاله
فراشپز- اگر هوس یک غذای محلی کردهاید، دست به کار شوید و شامی گیلانی را…
فراشپز- درست کردن کته به مراتب از تهیه برنج آبکش راحتتر و سریعتر است؛ اما…
فراشپز- کوفته همیشه به عطر و طعمهای جذابی که دارد معروف است؛ از انواع سبزیهای…
فراشپز- خورش اسپاناساک یکی از خورشهای قدیمی در بین مازندرانیها است که طرز تهیه آسانی…
فراشپز- سوپ جو به صورتهای مختلفی پخته و سرو میشود که این بار برای درست…
فراشپز- رقایب حلوا یا حلوای تخم گشنیز یکی از حلواهای سنتی رشت و استان گیلان…