طرز تهیه قند زنجبیلی رژیمی
به دنبال یک جایگزین سالم و خوشمزه برای قند معمولی هستید؟ قند زنجبیلی رژیمی خانگی، با طعمی گرم و دلچسب، میتواند بهترین گزینه برای شما باشد.

فراشپز- به دنبال یک جایگزین سالم و خوشمزه برای قند معمولی هستید؟ قند زنجبیلی رژیمی خانگی، با طعمی گرم و دلچسب، میتواند بهترین گزینه برای شما باشد.
مواد لازم جهت تهیه قند زنجبیلی رژیمی
زنجبیل تازه | 50 گرم |
شکر قهوهای | 100 گرم |
گلاب | 2-3 قاشق غذاخوری |
آبلیمو ترش | 1 قاشق غذاخوری (اختیاری) |
مراحل تهیه قند زنجبیلی رژیمی
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه ۱۰-۱۲ دقیقه و مدت زمان انتظار تا تهیه نهایی این قند ۱-۲ روز است.
مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۱ ظرف کوچک قند به شما میدهد که با جمع و ضرب سادهای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجمهای بیشتری این قندهای رژیمی جذاب را تهیه کنید.
درجه سختی تهیه این قندها در دسته بندی آسان قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی زنجبیل
مرحله دوم: پخت زنجبیل
مرحله سوم: افزودن شکر قهوهای
مرحله چهارم: افزودن آب لیمو و گلاب
سپس گلاب را کمکم به ترکیب شکر قهوهای و پوره زنجبیل اضافه و مدام مواد را به هم زنید تا دانههای شکر در گلاب حل شوند و مواد شما بافت خمیری شکلی به خود گیرد.
مرحله پنجم: شکل دادن به قند
مرحله ششم: استراحت دادن به قند
منبع: عصر ایران