طرز پخت قورمه مرغ لری؛ ساده و فوری
وقتی مرغ در حال پخت است سیب زمینی ها را پوست بگیرید و خلالی یا نگینی خرد کنید و به همراه روغن تفت دهید و سرخ کنید، زرشک را نیز به همراه کمی شکر و روغن تفت دهید تا پف کند و به همراه قورمه مرغ سرو کنید. نوش جان

فراشپز- یک سری از غذا های سنتی و بسیار قدیمی در بعضی از شهرها تهیه می شود که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و این بار قرار است قورمه مرغ را به شما یاد دهیم که طعم و مزه عالی دارد و برای شهر ایلام است. این غذا به قدری خوشمزه و ساده است که در نذری ها و دورهمیها بیشتر تهیه می شود و شما می توانید در کنار قورمه مرغ از سیب زمینی سرخ کرده و زرشک نیز استفاده کنید و این غذا را به همراه نان تازه یا برنج میل کنید.
مواد لازم
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
دنبه | ۱۰۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
زعفران | به مقدار لازم |
سیب زمینی | ۲ عدد |
زرشک | ۱ ق غذا خوری |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه قورمه مرغ
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا باید سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به صورت معکبی برش بزنید و بشورید. دنبه را بهتر است به صورت چرخ شده داخل این غذا بریزید پس دنبه را داخل چرخ گوشت یا غذاساز بریزید تا پوره شود.
مرحله دوم: تفت دادن مرغ
در ادامه باید دنبه را داخل تابه مورد نظر ریخته تا داغ شود و بعد تکه های مرغ خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ مرغ ها تغییر کند و بعد باید پیاز و سیر را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید به همراه ادویه ها به مرغ اضافه کنید.
مرحله سوم: پخت مرغ
در ادامه باید کمی مواد را تفت دهید تا سبک شود و بعد زغفران اضافه کنید و درب تابه را قرار دهید تا مرغ با دنبه حسابی پخته شود و آب بی اندازد و بعد درب تابه را برداشته و بگذارید آب اضافه کشیده شود.
مرحله چهارم: تهیه قورمه مرغ
وقتی مرغ در حال پخت است سیب زمینی ها را پوست بگیرید و خلالی یا نگینی خرد کنید و به همراه روغن تفت دهید و سرخ کنید، زرشک را نیز به همراه کمی شکر و روغن تفت دهید تا پف کند و به همراه قورمه مرغ سرو کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت قورمه مرغ
- اصلا نیازی به افزودن آب نیست و بگذارید مرغ با آبی که خودش می اندازد پخته شود.
- می توانید بجای دنبه از روغن حیوانی استفاده کنید.
- هر ۱ کیلو سینه مرغ برای ۸ نفر کافی است.
- در ریختن زعفران دست و دلباز باشد تا قورمه مرغ خوشرنگ و خوش عطر شود.
منبع: پارسی دی