طرز تهیه خورشت مرغ و کاری؛ غذای خوشمزه هندی

غذاهای هندی معمولا با ادویه‌های متنوع و مخصوص به خود که خواص درمانی زیادی دارند تهیه می‌شوند و ترکیب طعم‌ ادویه‌ها با یکدیگر جادو می‌کند. خورشت مرغ و کاری یکی از همان غذاهاست که یک طعم متفاوت از مرغ ولی فوق‌العاده خوشمزه به شما هدیه می کند.

طرز تهیه خورشت مرغ و کاری؛ غذای خوشمزه هندی

فراشپز- خورشت مرغ و کاری  با رسپی های مختلفی تهیه می شود که امروز قصد داریم رسپی اصلی این غذا را به شما آموزش دهیم. با ما همره باشید.

مواد اولیه

سینه مرغ بدون استخوان ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
روغن ۴ قاشق سوپ‌خوری
پودر بادام هندی ۵۰ گرم
زنجبیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری
پودر هل ۱/۴ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای‌خوری
پودر کاری ۱ قاشق سوپ‌خوری
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
جوز هندی ۱/۴ قاشق چای‌خوری
آبلیمو ۱-۲ قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه

پیاز را ریز نگینی خرد و سرخ کنید.

سینه مرغ بدون استخوان را به صورت مربعی خرد کنید و به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید.

کانال فراشپز در تلگرام

سپس ادویه های زردچوبه، فلفل سیاه، زنجبیل، پودر هل، پدر کاری، نمک و جوز هندی را اضافه کنید و تفت دهید.

پودر بادام هندی را بعد از اینکه مرغ ها خوب تفت خوردند اضافه کنید. البته برای زیبایی خورشت، یک مشت هم مغز بادام هندی بریزید و یک دیقه تفت دهید و آب جوش را اضافه کنید تا جایی که آب روی گوشت بگیرد. زیر حرارت را زیاد کنید و وقتی اگر مجددا جوش آمد زیر حرارت را کم کنید تا کم کم بپزد. حدود یک ساعت برای پخت به زمان احتیاج دارد.

وقتی خورشت پخت 2 قاشق سوپ خوری آب لیمو تازه اضافه کنید و آن را سرو کنید. نوش جان.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظر