طرز تهیه صبحانه گرم و سریع؛ ۱۵ صبحانه خوشمزه و پرانرژی
در لیست طرز تهیه صبحانه گرم و سریع، خوراک لوبیا یکی از مغذیترین و خوشمزهترین صبحانهها است که با چند ماده ساده میتوانید یک یک غذای مقوی و دلچسب روی میز صبحانهتان داشته باشید.

فراشپز- صبحانه یکی از مهمترین وعدههای روزانه است و کمتر کسی با این موضوع مخالفتی دارد. اگر شما هم از طرفداران صبحانههای گرم و سریع هستید، این مطلب مناسب شما است و میتوانید آنها را در لیست صبحانه برای یک هفته خود قرار دهید. در ادامه ۱۵ طرز تهیه صبحانه گرم و سریع را بخوانید تا بدون نیاز به مواد اولیه خاصی، آن را سریع درست کنید.
انواع صبحانه گرم و سریع
۱. تهیه تست تخم مرغ
تست تخم مرغ، یک صبحانه گرم و سریع است که آماده سازی آن سریع و بسیار ساده است. با ترکیب طعم لذیذ تخم مرغ و نان تازه، هر لقمه آن انرژیبخش و دلچسب خواهد بود.
مواد لازم برای تهیه تست تخم مرغ
- نان تست دو عدد
- تخم مرغ دو عدد
- روغن دو قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
- فلف لبه مقدار لازم
طرز تهیه تست تخم مرغ
نان تست را بردارید و از وسط آن یک دایره جدا کنید. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و کف آن را با کره چرب کنید، نان را در تابه بگذارید. تخم مرغ را با مقدار دلخواه نمک و فلفل هم بزنید و آن را مرکز دایره بریزید تا پخش شود و اطرافش را هم پر کند.
وقتی تخم مرغ در اثر حرارت خودش را کامل گرفت و پخته شد آن را برگردانید تا طرف دیگر نان هم طلایی شود. سپس آن را از تابه خارج و قسمت دایرهای را که از نان جدا کرده بودید را کنار تستها بگذارید و تست تخم مرغ خوشمزهتان را نوش جان کنید.
۲. تهیه تست تخم مرغ با سس گوجه
تست تخممرغ با سس گوجه در لیست طرز تهیه صبحانه گرم و سریع و البته خوشمزه قرار دارد که آماده کردن آن خیلی زمانبر نیست؛ این ترکیب طعمی لذیذ و انرژیبخش است.
مواد لازم برای تهیه تست تخم مرغ با سس گوجه
- نان تست هشت برش
- گوجه فرنگی چهار عدد
- تخم مرغ چهار عدد
- سیر یک حبه
- روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه تخم مرغ پخته شده با سس گوجه فرنگی
فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. یک پیمانه سس گوجه فرنگی را داخل چهار عدد کاسه یک نفره مناسب فر بریزید. سپس با دقت داخل هر یک از این کاسهها یک تخم مرغ بشکنید طوری که زرده آنها درست و کامل باقی بماند.
بعد از این کار، روی هر کدام یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و کمی نمک و فلفل سیاه و قرمز بپاشید.
کاسهها را به مدت هشت دقیقه داخل فری که از قبل گرم کردهاید بگذارید تا سفیده آنها سفت شود ولی زرده نرم باقی بماند. حال برشهای نان را داخل فر داغ بگذارید تا دو طرف آنها برشته شود. یک حبه سیر را بر سر یک چنگال بزنید و آن را روی سطح نانها بمالید.
سپس کمی روغن زیتون روی سطح نانها بریزید و به همراه تخم مرغها سرو کنید. ناگفته نماند این روش را در تابه هم میتوانید انجام دهید.
۳. دستور تهیه فرنی
در لیست طرز تهیه صبحانه گرم و سریع میتوان فرنی را هم در نظر داشت که با عطر و بوی بی مثال خود، کوچک و بزرگ به آن دست رد نمیزنند. پس در ادامه دستور تهیه آن را بخوانید.
مواد لازم برای تهیه فرنی ساده
- شیر دو لیوان
- آرد برنج دو قاشق غذاخوری سرصاف
- شکر دو تا سه قاشق غذاخوری
- گلاب یک قاشق غذاخوری
- کره ۱۰ گرم
- دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه فرنی ساده
فرنی یکی از صبحانههای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در کمترین زمان درست میشود. برای تهیه این صبحانه گرم، ابتدا شیر سرد را در قابلمه بریزید و آرد برنج را کم کم به آن اضافه کنید. با همزن دستی یا قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا آرد در شیر حل شود و گلوله نشود. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و هم زدن را ادامه دهید تا مخلوط به آرامی گرم و کمی غلیظ شود.
با غلیظ شدن مایه، شکر و گلاب را اضافه کنید و مدام آن را هم بزنید تا بافتی نرم و کرمی پیدا کند. در صورت تمایل، کمی کره هم اضافه کنید تا خوشعطرتر شود. با قوام گرفتن فرنی (نه خیلی سفت و نه خیلی شل)، آن را در کاسه بریزید و با دارچین، خلال پسته و بادام تزیین کنید.
۴. تهیه عدسی گرم
عدسی یکی از صبحانههای گرم، سنتی و مقوی ایرانی است که به سرعت آماده میشود و انرژی زیادی به بدن میبخشد. این خوراک گرم و ساده با عدس و ادویههای خوشعطر تهیه میشود و انتخابی عالی برای شروع روزتان است.
مواد لازم برای تهیه عدسی
- عدس یکدوم لیوان
- آب سه لیوان
- پیاز خرد شده یک عدد کوچک
- سیبزمینی خرد شده یک عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
- روغن دو قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
- آب لیمو به مقدار لازم
طرز تهیه عدسی
در طرز تهیه صبحانه گرم و سریع برای شروع، عدس را بشویید و حدود ۲۰ دقیقه در آب خیس کنید تا هم سریعتر بپزد و هم نفخ آن گرفته شود. در قابلمه کمی روغن یا کره بریزید. سپس پیاز خرد شده را روی حرارت متوسط تفت دهید تا طلایی شود. زردچوبه و کمی فلفل سیاه اضافه کنید تا عطر ادویهها آزاد شود.
در این مرحله رب گوجه فرنگی را هم افزوده و کمی تفت دهید تا رنگ و طعم بهتری به عدسی بدهد. حالا عدس خیس خورده را همراه با دو تا سه لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم بپزد. اگر دوست دارید، میتوانید سیبزمینی خرد شده را هم در همین مرحله اضافه کنید تا عدسی شما لعابدارتر و مقویتر شود.
پس از حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه، هنگامی که عدس کامل نرم شد و غذا قوام لازم را گرفت، نمک را اضافه کنید (تا عدس دیرپز نشود). در صورت تمایل میتوانید کمی آب لیمو یا لیموعمانی هم به آن بیفزایید تا طعم ترش و دلپذیرتری پیدا کند.
حالا عدسی آماده سرو است؛ میتوانید آن را در کاسه بریزید و با نان تازه نوش جان کنید. این صبحانه گرم، ساده و مقوی انتخابی عالی برای شروع روزی پر انرژی است.
۵. تهیه خوراک لوبیا
در لیست طرز تهیه صبحانه گرم و سریع، خوراک لوبیا یکی از مغذیترین و خوشمزهترین صبحانهها است که با چند ماده ساده میتوانید یک یک غذای مقوی و دلچسب روی میز صبحانهتان داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه خوراک لوبیا
- لوبیا چیتی یک لیوان
- آب گوشت یک تا یک و نیم لیوان
- پیاز خرد شده یک عدد کوچک
- سیب زمینی یک عدد کوچک
- روغن دو قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه خوراک لوبیا
اگر از لوبیای خشک برای این صبحانه گرم و مقوی استفاده میکنید، آن را از شب قبل خیس و چند بار آب آن را عوض کنید؛ نفخ لوبیاها گرفته شود. سپس لوبیا را بپزید تا کامل نرم شود. در قابلمهای کوچک کمی روغن بریزید و پیازها را روی حرارت کم تفت دهید تا طلایی شود. زردچوبه و فلفل را اضافه کنید تا عطر ادویهها آزاد شود.
سپس رب گوجهفرنگی را هم افزوده و خوب تفت دهید تا خامی رب گرفته و خوشرنگ شود. اگر تمایل دارید خوراکتان لعاب بیشتری داشته باشد، در همین مرحله میتوانید سیبزمینی خرد شده را هم اضافه کنید.
لوبیا پخته را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و حدود یک تا یک و یک و نیم لیوان آب یا آب گوشت روی آن بریزید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید خوراک حدود ۲۰ دقیقه دیگر آرام بجوشد تا طعمها خوب با هم ترکیب و خوراک غلیظ شود. در پایان نمک را اضافه کنید (تا لوبیا سفت نشود) و در صورت تمایل کمی آب لیمو برای طعم بهتر خوراک بریزید.
حالا خوراک لوبیای گرم و مقوی شما آماده سرو است.
۶. تهیه کاچی
کاچی چیست، در جواب میتوان آن را از دیگر صبحانههای سنتی، گرم و مقوی است که دستورهای متنوعی برای آن میتوان یافت، با این حال در ادامه دستور سادهای از آن را میتوانید بخوانید که در سریعترین زمان درست میشود.
مواد لازم برای تهیه کاچی
- آرد گندم دو قاشق غذاخوری
- شکر دو تا سه قاشق غذاخوری
- روغن دو قاشق غذاخوری
- آب یک لیوان
- گلاب یک قاشق چایخوری
- دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه کاچی
آرد را در یک تابه کوچک روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی رنگ آن تغییر و بوی خامی آرد گرفته شود. سپس کره محلی یا روغن را اضافه کنید. مدام هم بزنید تا آرد با چربی یکدست شود و بافتی خامهای پیدا کند. در این مرحله میتوانید شکر را هم اضافه کرده و کمی هم بزنید تا با آرد و روغن ترکیب شود.
آب را کم کم به مخلوط آرد و شکر اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا گلوله نشده و یکدست و روان شود. وقتی مایه به غلظت مطلوب رسید، گلاب را بیفزایید و مخلوط کنید. کاچی آماده سرو است؛ آن را در کاسه بریزید و در صورت تمایل با دارچین یا خلال پسته تزیین کرده و گرم سرو نمایید.
۷. تهیه خاگینه
خاگینه از قدیم در لیست صبحانه گرم و سریع قرار داشته است؛ یکی از صبحانههای سریع و خوشمزه ایرانی است که هم گرم و نرم است و هم انرژیبخش. این خوراک ساده با تخممرغ و مواد در دسترس آماده میشود و گزینهای عالی برای شروع روز است.
مواد لازم برای تهیه خاگینه
- تخم مرغ دو عدد
- آرد گندم دو قاشق غذاخوری
- شیر دو قاشق غذاخوری
- شک ریک قاشق غذاخوری
- روغن دو قاشق غذاخوری
- دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه خاگینه
در طرز تهیه صبحانه گرم و سریع، تخممرغها را در یک کاسه بشکنید و با چنگال یا همزن خوب هم بزنید تا یکنواخت شود. سپس آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا هیچ گلولهای باقی نماند. اگر میخواهید خاگینه نرمتر و لطیفتر شود، میتوانید کمی شیر هم به مایه اضافه کنید. در صورت تمایل، شکر را هم در این مرحله بریزید تا خاگینه کمی شیرین شود.
یک تابه کوچک روی حرارت متوسط بگذارید و روغن یا کره را اضافه کنید. وقتی روغن داغ شد، مایه تخم مرغ را در تابه بریزید و با حرارت متوسط سرخ کنید تا یک طرف طلایی شود، سپس طرف دیگر را برگردانید و سرخ کنید. خاگینه آماده سرو است؛ میتوانید با دارچین، پودر نارگیل یا کمی عسل تزئین کنید و گرم نوش جان کنید.
۸. تهیه حریره بادام
حریره بادام یکی از صبحانههای گرم، مقوی و سنتی ایرانی است که هم سریع آماده میشود و هم برای تأمین انرژی روزانه بسیار مناسب است. این صبحانه گرم را برای کوچک و بزرگ با چند ماده ساده درست کنید.
مواد لازم
- شیردو لیوان
- آرد گندم دو قاشق غذاخوری
- شکردو تا سه قاشق غذاخوری
- بادام آسیاب شده دو قاشق غذاخوری
- گلاب یک قاشق چایخوری
- روغن یک قاشق غذاخوری
- خلال پسته به مقدار لازم
طرز تهیه حریره بادام
در طرز تهیه صبحانه گرم و سریع، شیر را در یک قابلمه کوچک با حرارت مناسب گرم کنید. در یک کاسه جداگانه آرد و بادام آسیابشده را با کمی شیر هم بزنید تا یک مایه صاف و بدون گلوله به دست آید. سپس این مخلوط را به آرامی به شیر گرم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکنواخت شود. در این مرحله شکر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا کامل در آن حل شود.
قابلمه را روی حرارت کم بگذارید و مایه را به آرامی هم بزنید تا غلیظ و کرمی شود (نه خیلی سفت و نه خیلی شل). سپس گلاب را اضافه کنید و مخلوط کنید. در صورت تمایل کمی کره هم برای خوشطعمتر شدن بیفزایید. حریره بادام آماده سرو است؛ آن را در کاسه بریزید و با دارچین یا خلال پسته تزیین کنید و گرم نوش جان نمایید.
۹. تهیه پنکیک
در دستور تهیه صبحانه گرم و سریع میتوانید به پنکیک هم فکر کنید؛ با کمترین مواد و در سریعترین زمان درست میشود. این صبحانه را با میوه، شیره خرما یا عسل به شکل گرم و سرد میتوانید سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه پنکیک
- آرد گندم چهار قاشق غذاخوری
- تخم مرغ یک عدد
- شی رچهار قاشق غذاخوری
- شکر یک قاشق غذاخوری
- بیکینگپودر یکدوم قاشق چایخوری
- وانیل یکدوم قاشق چایخوری
- کره یک قاشق غذاخوری
- میوه دلخواه برای تزیین
طرز تهیه پنکیک
در یک کاسه، تخم مرغ را با شیر خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس آرد، شکر، بکینگ پودر و وانیل را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیری نرم و بدون گلوله به دست آید. دقت کنید که خمیر نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد؛ اگر لازم بود کمی شیر بیشتر اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد.
یک تابه کوچک را روی حرارت ملایم گرم کرده و روغن را اضافه کنید. هر بار مقداری از خمیر را در تابه بریزید و اجازه دهید تا حبابهایی روی سطح پنکیک ظاهر شود، سپس آن را برگردانید و طرف دیگر را سرخ کنید. پنکیکها آماده سرو هستند؛ میتوانید با میوه تازه، شیره توت، عسل یا پودر دارچین تزئین کرده و گرم نوش جان کنید.
۱۰. تهیه املت
از دیگر دستورهای تهیه صبحانه گرم و سریع میتوان به املت اشاره داشت که با مواد مختلف و به روشهای متنوع درست میشود؛ در ادامه میتوانید ساده ترین دستور آن را بخوانید.
مواد لازم برای تهیه املت
- تخم مرغ دو عدد
- گوجه فرنگی خرد شده یک عدد
- پیاز خرد شده یکدوم فنجان
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
- روغن دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه املت
در یک تابه کوچک، روغن را روی حرارت کم گرم کنید. در صورت استفاده از پیاز، پیاز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم و طلایی شود. سپس گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده و با حرارت ملایم بپزید تا آب گوجه گرفته و مایه غلیظ و نرم شود. در این مرحله نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
تخم مرغها را در یک کاسه بشکنید و با چنگال کمی هم بزنید. تخممرغها را روی مایه گوجه در تابه بریزید و حرارت را کم کنید. با قاشق آرام هم بزنید تا تخم مرغها بسته شوند اما خشک نشوند. وقتی املت آماده شد، میتوانید با سبزیجات تازه مثل جعفری یا نعناع تزئین و گرم سرو کنید.
۱۱. کرپ
کرپ یکی از صبحانههای خوشمزه و سریع فرانسوی است که با موادی ساده آماده میشود. این صبحانه فرانسوی را میتوان هم به صورت شیرین با عسل و میوه و هم به شکل نمکی با پنیر و سبزیجات سرو کرد.
مواد لازم برای تهیه کرپ
- آرد گندم چهار قاشق غذاخوری
- تخم مرغ یک عدد
- شیر یکدوم لیوان
- کره ذوب شده یک قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
- شکر یک قاشق غذاخوری
- وانیل یکچهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه کرپ
برای صبحانه گرم و سریع خود در یک کاسه، تخم مرغ را با شیر خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا هیچ گلولهای باقی نماند. در ادامه کره ذوبشده، شکر و وانیل برای کرپ شیرین یا کمی نمک برای کرپ نمکی اضافه و مخلوط کنید تا مایهای روان و یکدست داشته باشید.
تابهای نچسب را روی حرارت ملایم گرم و خیلی کم چرب کنید. مقدار کمی از مایه را در تابه بریزید و سریع بچرخانید تا تمام سطح کف تابه را بپوشاند. وقتی سطح کرپ خشک و لبههای آن کمی بلند شد، آن را برگردانید و طرف دیگر را هم حدود یک دقیقه بپزید. کرپ آماده سرو است؛ میتوانید آن را با عسل، شکلات، میوه یا پنیر و سبزیجات سرو کنید.
۱۲. تست کالباس
تست کالباس یک صبحانه سریع، گرم، خوشمزه و سیرکننده است که تنها با ترکیب نان تست، کالباس و پنیر طعمی لذیذ و دلچسب به شما اول صبح هدیه میدهد.
مواد لازم برای تهیه تست کالباس
- نان تست دو تا چهار برش
- کالباس دو تا سه ورق
- پنیر ورقهای دو ورق
- گوجه فرنگی حلقه شده به مقدار لازم
- کره یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه تست کالباس
در طرز تهیه صبحانه گرم و سریع خود، ابتدا نان تستها را روی سطح کار بگذارید و یک طرف آنها را کمی کره بمالید. سپس روی یکی از برشهای نان، یک ورق کالباس و یک ورق پنیر (یا مقداری پنیر رنده شده) قرار دهید. اگر دوست دارید، میتوانید چند برش نازک گوجه فرنگی یا خیارشور هم اضافه کنید تا طعم تست متنوعتر شود. در آخر برش دیگر نان را روی مواد بگذارید.
در ادامه ساندویچ را در ساندویچساز یا تابه چرب شده قرار دهید و با حرارت ملایم بپزید تا نان تست طلایی، برشته و پنیر داخل آن ذوب شود. اگر از تابه استفاده میکنید، بهتر است کمی روی نان فشار دهید تا مواد به خوبی به هم بچسبند. بعد از چند دقیقه تست کالباس آماده است؛ آن را به دو نیم برش دهید تا گرم سرو کنید.
۱۳. فریتاتا
فریتاتا یک صبحانه گرم و سریع اما مقوی ایتالیایی است که شباهت زیادی به املت دارد اما با سبزیجات، پنیر و گاهی قارچ آماده میشود. این خوراک، انتخابی عالی برای یک شروع پرانرژی میتواند باشد که در کمتر از ۳۰ دقیقه درست میشود.
مواد لازم برای تهیه فریتاتا
- تخم مرغ دو عدد
- شیر دو قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا دو تا سه قاشق غذاخوری
- پیاز کوچک خرد شده یکدوم فنجان
- قارچ یکدوم لیوان
- اسفناج یکدوم لیوان
- فلفل دلمهای یکدوم لیوان
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
- روغن پخت و پز یک تا دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه فریتاتا
اگر انتخاب شما برای شروع یک روز پر انرژی، طرز تهیه صبحانه گرم و سریع است پس روغن را در یک تابه کوچک با حرارت متوسط، گرم کنید. پیاز خرد شده را کمی تفت دهید تا طلایی شود. سپس سبزیجات دلخواه مانند قارچ، اسفناج یا فلفل دلمهای را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا سبک شوند. در یک کاسه جداگانه تخم مرغها را با شیر، نمک و فلفل خوب بزنید تا یکدست شود.
مایه تخم مرغ را روی سبزیجات داخل تابه بریزید و حرارت را کم کنید. پنیر رنده شده را روی سطح آن بپاشید و در تابه را بگذارید تا فریتاتا آرام بپزد؛ تخم مرغها سفت و پنیر ذوب شود. وقتی سطح فریتاتا طلایی و وسط آن کامل بسته شد، فریتاتایتان آماده است؛ میتوانید آن را برش بزنید و گرم سرو کنید.
۱۴. اوتمیل
اوتمیل چیست، در پاسخ باید گفت یک صبحانه گرم و سریع است که با جو دوسر پرک و شیر یا آب تهیه میشود. این خوراک سبک و سریع، سرشار از فیبر و انرژی است و میتوان آن را با میوه و مغزها خوشمزهتر کرد. از سویی دیگر این صبحانه میتواند در هر نوع رژیم غذایی جای بگیرد.
مواد لازم برای تهیه اوتمیل
- جو دو سرپرک یک دوم لیوان
- شی ریک لیوان
- عسل یا شکر یک تا دو قاشق غذاخوری
- مغزیجات یک قاشق غذاخوری
- دارچین به مقدار لازم
- برش سیب به مقدار لازم
- برش موز به مقدار لازم
طرز تهیه اوتمیل
برای صبحانه گرم و سریع خود، جو دوسر پرک را در یک قابلمه کوچک بریزید. سپس شیر را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا جوها کمی نرم و مایع کمی غلیظ شود ( پنج تا هفت دقیقه). در این مرحله میتوانید کمی دارچین یا وانیل اضافه کنید تا عطر و طعم اوتمیل خوشایندتر شود.
تهیه اوتمیل به غلظت دلخواهتان رسید، آن را در ظرف سرو بریزید. اوتمیل را با سیب و موز برش خورده، مغزیجات و کمی عسل تزیین کنید. حال اوتمیل آماده است و میتوانید آن را گرم سرو کنید تا صبحانهای مقوی و سریع داشته باشید.
۱۵. ساندویچ تن ماهی
ساندویچ تن ماهی یک گزینه دیگر از طرز تهیه صبحانه گرم و سریع به حساب میآید که میتوانید با ترکیب سبزیجات مختلف آن را برای خود آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ تن ماهی
- نان تست یا باگت دو تا چهار برش
- کنسرو تن ماهی یک قوطی کوچک
- سس مایونز کم چرب یک تا دو قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی حلقه شده به مقدار لازم
- پیازچه یک قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی
تن ماهی را در یک کاسه بریزید. با مایونز، کمی نمک و فلفل مخلوط کنید تا یکدست شود. در صورت تمایل، میتوانید پیازچه یا جعفری خرد شده را هم به مخلوط اضافه کنید تا طعم تازه و خوشعطرتری پیدا کند.
نان تست یا باگت را کنار دستتان بگذارید. مخلوط تن ماهی را روی یکی از برشهای نان بمالید. چند برش گوجهفرنگی یا خیارشور روی نان قرار دهید. سپس برش دیگری از نان را روی مواد بگذارید. اگر دوست دارید، میتوانید ساندویچ را در تابه یا ساندویچساز کمی گرم کنید تا نان کمی برشته و گرم شود. ساندویچ آماده سرو است.
نکته: تن ماهی بهترین جایگزین برای تخم مرغ و پنیر در وعده صبحانه است.
منبع: کاله