دستور پخت لقمه مکزیکی با مرغ و پنیر؛ خوشمزه‌ی تند و آتشین

شما می توانید از خمیر یوفکا گرد یا مستطیل برای تهیه این غذای خوشمزه استفاده کنید و این لقمه های خوشمزه را داخل روغن سرخ کنید و یا می توانید با کمی زرده رومال کنید و داخل فر قرار دهید تا روغن کمتری به خود بگیرد.

دستور پخت لقمه مکزیکی با مرغ و پنیر؛ خوشمزه‌ی تند و آتشین

فراشپز- لقمه ها یکی از خوشمزه ترین غذاها می باشد که با سینه مرغ نواری شده تهیه می شود. لقمه مکزیکی با فلفل دلمه رنگی و فلفل تند تهیه می شود که طعم و مزه فوق العاده ای دارد.

شما می توانید از خمیر یوفکا گرد یا مستطیل برای تهیه این غذای خوشمزه استفاده کنید و این لقمه های خوشمزه را داخل روغن سرخ کنید و یا می توانید با کمی زرده رومال کنید و داخل فر قرار دهید تا روغن کمتری به خود بگیرد.

در تهیه این لقمه ها از فلفل تند استفاده می شود که می توانید بنا به ذائقه خود کم و زیاد کنید. امروز  طرز تهیه لقمه مکزیکی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

کانال فراشپز در تلگرام

مواد لازم

سینه مغر ۵۰۰ گرم
فلفل دلمه رنگی از هر سه رنگ ۱/۲ پیمانه
پنیر خامه ای ۳۰۰ گرم
ذرت کنسرو شده ۱۰۰ گرم
یوفکا به مقدار لازم
جعفری ساطوری شده ۲ ق غذا خوری
سیر ۲ حبه
پیاز ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا به مقدار لازم

طرز تهیه لقمه مکزیکی

مرحله اول: پخت مرغ

ابتدا باید مرغ را بپزید، برای این کار سینه مرغ را به همراه یک پیاز و کمی ادویه خوب تفت دهید تا رنگ مرغ کمی تغییر رنگ دهید و بعد روی مرغ آب بریزید و زمان دهید تا مرغ پخته شود، سپس از آب مرغ خارج کنید و ساطوری ریز خرد کنید.

مرحله دوم: تفت دادن مواد

در ادامه باید پیاز دستور را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه روغن و زردچوبه کمی تفت دهید تا سبک شود، سپس فلفل دلمه های رنگی را بشورید و ساطوری خرد کنید و به همراه آن سیر پوست کنده و پوره شده را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.

مرحله دوم: تهیه مواد میانی لقمه

در ادامه باید ذرت کنسروی را نیز اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد یک فلفل تند ریز را نیز خرد کنید و به مواد اضافه کنید و در انتها مرغ را به همراه ادویه ها و پنیر خامه ای اضافه کنید و خوب هم بزنید و از روی حرارت بردارید، سپس جعفری ساطوری شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد ترکیب شود.

مرحله چهارم: تهیه لقمه مکزیکی

در ادامه ورق های یوفکا را روی تخته کار قرار دهید و از مواد مرغ وسط آن قرار دهید و اطراف خمیر را تا کنید و رول کنید، داخل تابه کمی روغن ریخته و رول ها را داخل تابه قرار دهید به طوری که قسمت انتهای آن کف تابه باشد و بعد به همراه سس دلخواه میل کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت لقمه مکزیکی

  1. بهتر است برای هر لقمه از دو ورق یوفکا استفاده کنید تا ضخیم تر شود و موقع رول کردن یا سرخ کردن پاره نشود.
  2. برای هر ورق خمیر یوفکا گرد یک اسکوپ مواد کافی می باشد.
  3. اگر طعم و مزه سیر را دوست ندارید می توانید از کمی پودر سیر استفاده کنید.

منبع: پارسی دی

ارسال نظر