طرز تهیه هات داگ به روش آلمانی‌ها

هات داگ آلمانی با سوسیس گریل‌شده و کلم‌قرمز ترش درست می‌شود که طعمی عالی و متفاوت برای دورهمی‌های ساده و صمیمی دارد. این غذا خیلی سریع و برای تعداد افراد بالا آماده می‌شود و کمتر کسی پیدا می‌شود که از یک هات داگ خوش‌طعم با خردل و کلم‌ترش تازه خوشش نیاید.

طرز تهیه هات داگ به روش آلمانی‌ها

فراشپز- اگر به فیلم‌ها و سریال‌های آلمانی نگاهی انداخته باشید و یا حتی در مورد فرهنگ آلمان تحقیق کرده باشید، حتما متوجه شدید که هات داگ یکی از غذاهای محبوب و سنتی مردم این کشور است و طرز تهیه‌ی مخصوص به خود را دارد.

هات داگ آلمانی با سوسیس گریل‌شده و کلم‌قرمز ترش درست می‌شود که طعمی عالی و متفاوت برای دورهمی‌های ساده و صمیمی دارد. این غذا خیلی سریع و برای تعداد افراد بالا آماده می‌شود و کمتر کسی پیدا می‌شود که از یک هات داگ خوش‌طعم با خردل و کلم‌ترش تازه خوشش نیاید. داشتن این مدل هات داگ در برنامه‌ی غذایی و در کنار انواع غذاهای لقمه‌ای، چه برای یک مهمانی آخر هفته باشد و چه یک جمع خودمانی، همیشه ایده‌ی خوبی است.

برای ما ایرانی‌ها هات داگ معمولی با کچاپ و خردل همان چیزی است که همیشه انتخاب می‌کنیم، اما اگر دنبال یک طعم جدید هستید، این ترکیب که در جشن اکتبرفست آلمانی‌ها بسیار محبوب است، می‌تواند تجربه‌ی جالبی باشد. اگر دنبال یک دستور متفاوت برای هات داگ هستید، بد نیست این نسخه آلمانی را امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه هات داگ

    ۴ عدد سوسیس تازه

    ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

    ۱ قاشق چای‌خوری دانه‌ی زیره سیاه یا سبز

    ۱ پیاز قرمز کوچک، از وسط نصف و نازک برش‌خورده

    نصف یک عدد کلم قرمز، قسمت سفت میانی جدا و برگ‌ها رشته‌ای خرد شده

    ۴ قاشق غذاخوری سرکه سیب

    ۱ قاشق غذاخوری جعفری تازه، درشت خرد شده

    مقداری سس خردل ملایم برای سرو

    نان مناسب برای هات داگ

طرز تهیه هات داگ

41

اگر دوست دارید امروز را مهمان یک غذای لذیذ به سبک آلمانی‌ها باشید، در ادامه ما را همراهی کنید تا یکی از خوشمزه‌ترین و معروف‌ترین مدل‌های هات داگ را تهیه کنید. این غذا بسیار لذیذ است و می‌توانید آن را در زمانی کوتاه تهیه کنید.

مرحله اول: کلم ترش را آماده کنید

در یک تابه‌ی بزرگ، یک قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. دانه‌های زیره را اضافه کنید و حدود یک دقیقه هم بزنید تا عطرشان آزاد شود. پیاز و کلم را اضافه کنید و حدود پنج دقیقه تفت دهید تا کلم کمی نرم شود. دو قاشق از سرکه را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر روی حرارت نگه دارید تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند. بعد از آن، تابه را کنار بگذارید تا مخلوط کمی خنک شود (حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه کافی است).

مرحله دوم: سوسیس‌ها را گریل کنید

در همین فاصله، گریل را روی حرارت متوسط روشن کنید. سوسیس‌ها را روی گریل قرار دهید و حدود ۱۲ دقیقه بپزید. هر چند دقیقه یک‌بار آن‌ها را بچرخانید تا همه‌طرف به‌خوبی طلایی و پخته شود.

مرحله سوم: کلم را مزه‌دار کنید

باقی‌مانده‌ی روغن و سرکه را با هم مخلوط کرده و به کلم اضافه کنید. جعفری را هم داخل تابه بریزید و مواد را خوب هم بزنید. در صورت نیاز، کمی نمک و فلفل اضافه کنید.

مرحله چهارم: سرو کردن

سوسیس‌های گریل‌شده را داخل نان قرار دهید، کمی از کلم ترش روی آن بریزید و با خردل سرو و به قول آلمانی‌ها (Guten Appetit) نوش جان کنید.

42

فوت و فن تهیه هات داگ

طعم این غذا تا حد زیادی به نوع سوسیس آن بستگی دارد. سوسیس‌هایی با درصد بالای گوشت و چاشنی ملایم، انتخاب مناسبی برای هات داگ هستند. با یادگیری طرز تهیه سوسیس خانگی می‌توانید نسخه خانگی سوسیس را برای این مدل هات داگ داشته باشید. اگر گریل برای تهیه این هات داگ در دسترس دارید، سوسیس را روی حرارت مستقیم بپزید تا سطح آن کمی برشته شود. در غیر این صورت، یک تابه‌ی چدنی با کمی روغن هم نتیجه‌ی خوبی می‌دهد.

نان بریوش، به‌خاطر بافت نرم و طعم کمی شیرین، ترکیب فوق‌العاده‌ای با سوسیس پیدا می‌کند. قبل از پر کردن، نان را کمی گرم یا تُست کنید تا سطحش کمی برشته و داخلی آن گرم شود. اگر خودتان کلم‌ترش درست می‌کنید، تعادل سرکه و سبزیجات را حفظ کنید. هدف این نیست که ترشی غالب باشد، بلکه باید طعم آن مکمل سوسیس و خردل شود.

ترکیب مایونز و خردل ملایم، طعمی خامه‌ای و کمی تند ایجاد می‌کند که مزه‌ی هات داگ را چند برابر جذاب‌تر می‌کند. بنابراین اگر دوست دارید، می‌توانید از کمی مایونز هم در این غذا استفاده کنید و کمی پودر سیر یا چند قطره آب‌لیمو هم به آن اضافه کنید. می‌توانید تهیه سس خردل را در خانه نیز انجام دهید. در نهایت، جعفری خردشده یا حتی چند پر پیازچه می‌تواند طعم و رنگ غذا را تازه‌تر کند.

منبع: مجله اسنپ اکسپرس

ارسال نظر