ولوان؛ پیش‌غذای شیک و اصیل فرانسوی

ولوان نوعی پیش‌غذای مشهور و اصیل فرانسوی است که به دو صورت دسر شیرین و پیش‌غذا تهیه می‌شود.

 ولوان؛ پیش‌غذای شیک و اصیل فرانسوی

فراشپزـ امروزه غذاهای بین‌المللی و مدرن طرفداران زیادی دارد. برخلاف گذشته که مردم جز غذاهای سنتی مانند انواع خورشت‌ها و پلوها و آبگوشت و آش میل به امتحان سایر غذاها نداشتند. در دنیای امروز با پیدایش اینترنت و گسترش فضای مجازی مردم با انواع غذاهای کشورهای مختلف دنیا آشنا شده‌اند و در برخی از رستوران‌ها نیز سرو می‌شوند.

به گزارش فرارو، ولوان نوعی پیش‌غذای ترد و بسیار خوشمزه فرانسوی است که از یک لایه خمیر هزارلا و یک لایه میانی تهیه می‌شود و شکلی شبیه به پیاله کوچک دارد. در گذشته این غذا با خمیر فونسه فرانسوی تهیه می‌شد که کمی سنگین بود. ولوان بسته به مواد میانی‌اش به دو صورت شیرین و نمکی تهیه می‌شود. گاهی مواد میانی را با خامه و میوه پر می‌کنند و گاه با موادی مثل سس بشمال و مرغ پر می‌شود که در این صورت به صورت پیش‌غذا سرو می‌شود. اگر دوست دارید این لقمه خوشمزه و خاص را از دل فرانسه به منزل بیاورید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه ولوان فرانسوی همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه ولوان

    خمیر هزارلا: 500 گرم

    کره: 50 گرم

    آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری

    شیر: 1 لیوان

    سینه مرغ پخته: 1 عدد

    خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوری

    قارچ خرد شده: 1 پیمانه

    زرده تخم مرغ: 1 عدد

    نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه ولوان

201_11zon

برای درست کردن این پیش‌غذای خوشمزه ابتدا روی میز کار را آرد بپاشید و خمیر هزار لا را روی میز باز کنید و با کاتر گرد به صورت دایره‌ای برش بزنید.

حداقل باید برای هر قالب چهار تا پنج لایه خمیر دایره‌ای داشته باشید.

کف قالب مافین و دیواره‌ها را چرب کنید. یک لایه خمیر داخل قالب بگذارید و روی آن کمی کره ذوب شده بمالید، سپس دایره بعدی خمیر را روی آن قرار بدهید.

این کار را برای هر قالب تا چهار لایه تکرار کنید.

روی لبه‌های خمیر زرده تخم مرغ بمالید و قالب را داخل فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بگذارید تا خمیر طلایی و ترد شود.

بعد از پخت قالب را از فر خارج کنید و بعد از اینکه سرد شد، یکی یکی خمیرهای کاسه‌ای شکل را از قالب جدا کنید.

در مرحله بعد آرد و کره را داخل یک قابلمه تفت بدهید تا بوی خامی آرد از بین برود، سپس شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود.

در آخر خامه، نمک، فلفل، سینه مرغ پخته و خرد شده و قارچ خرد شده را به سس اضافه کنید و هم بزنید و چند دقیقه بعد اجاق گاز را خاموش کنید.

حالا از این مایه داخل حفره خمیرهای پخته و آماده بریزید و داخل ظرف سرو بچنید، نوش جان.

نکات مهم

ـ برای تهیه این پیش‌غذا می‌توانید از خمیر جادویی یا هر نوع خمیر پیتزا که به صورت خانگی تهیه می‌کنید نیز استفاده کنید. فقط باید دقت داشته باشید که خمیر را به صورت خیلی خیلی نازک باز کنید و برش بزنید.

ـ قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و... است، همچنین در پیش‌گیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد.

یکی از راه‌های تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ همچنین بهتر است قارچ‌هایی را که روی پوست آنها لکه قهوه‌ای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید.

ارسال نظر