طرز تهیه آب سیب داغ و دارچین؛ نوشیدنی گرم و آرام‌بخش پاییزی

یکی از نوشیدنی‌هایی که در هوای سرد پاییز بسیار می‌چسبد، آب سیب داغ با دارچین است. وقتی بوی سیب و ادویه‌ی اصلی این نوشیدنی یعنی دارچین در خانه می‌پیچد، فضایی بسیار عالی‌ای به وجود می‌آورد که باعث می‌شود روزهای کوتاه و خنک پاییز دل‌پذیرتر شوند.

طرز تهیه آب سیب داغ و دارچین؛ نوشیدنی گرم و آرام‌بخش پاییزی

فراشپز- پاییز زمانی برای خداحافظی با روزهای بلند تابستان و خوش‌آمد گفتن به سرمای آرام زمستان است و بسیاری این فصل را پادشاه فصل‌ها می‌نامند. نوشیدنی‌های گرم و ادویه‌دار یکی از نمادهای پاییز به شمار می‌آیند. انواع دمنوش، چای و حتی نوشیدنی‌هایی که با میوه‌های فصل تهیه می‌شوند، همگی می‌توانند پاییز را دلنشین‌تر و جذاب‌تر کنند و در واقع، شب‌های سرد را گرما ببخشند.

یکی از این نوشیدنی‌ها که در هوای سرد پاییز بسیار می‌چسبد، آب سیب داغ با دارچین است. وقتی بوی سیب و ادویه‌ی اصلی این نوشیدنی یعنی دارچین در خانه می‌پیچد، فضایی بسیار عالی‌ای به وجود می‌آورد که باعث می‌شود روزهای کوتاه و خنک پاییز دل‌پذیرتر شوند.

با توجه به اینکه برای تهیه‌ی این نوشیدنی به مواد کمی نیاز دارید و طرز تهیه آن نیز بسیار ساده است، بنابراین پیشنهاد می‌کنیم که حتما دستور ما در این مقاله را دنبال کنید تا این نوشیدنی گرم و آرامبخش پاییزی را برای خود و خانواده‌تان تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه آب سیب داغ و دارچین

    سیب: ۱.۵ کیلوگرم

    آب سیب طبیعی: ۵ لیوان

    شکر قهوه‌ای: ¾ پیمانه (می‌توان کمی بیشتر یا کمتر بسته به ذائقه اضافه کرد)

    لیمو ترش: ۱ عدد

    پرتقال: ۱ عدد

    چوب دارچین: ۳ عدد

    جوز هندی: ½ قاشق چای‌خوری (تازه رنده شده بهترین است)

    برش‌های لیمو و سیب برای تزئین: به مقدار دلخواه

این مقدار مواد برای تهیه آب سیب داغ برای حدود ۶ تا ۸ نفر است که شما می‌توانید مقادیر را با توجه به تعداد کم و زیاد کنید.

طرز تهیه آب سیب داغ و دارچین

71

با تمام شدن روزهای گرم تابستان و پا گذاشتن به فصل سرد، هیچ چیز آرامش‌بخش‌تر از یک نوشیدنی خانگی داغ نیست. سیب، با ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی‌اش، برای تقویت سیستم ایمنی بدن و سلامت قلب مفید است. ترکیب سیب، دارچین و کمی پرتقال و لیمو باعث به وجود آمدن یک نوشیدنی گرم و ‌خوشمزه می شود که هم باعث بهبود سلامت در این فصل می‌شود و در کنار خواص سیب برای سلامت، به گرم شدن بدن در این فصل نیز کمک می‌کند. در ادامه مراحل تهیه این نوشیدنی خوشمزه و مفید را بیان خواهیم کرد.

مرحله اول: گرفتن آب سیب‌ها

سیب‌ها را خوب بشویید و پوست بگیرید. سپس آن‌ها را به قطعات کوچک خرد کنید و هسته‌ها را جدا کنید. قطعات سیب را داخل مخلوط‌کن یا آب‌میوه‌گیری بریزید تا آب سیب تازه به دست آید.

مرحله دوم: آماده کردن لیمو و پرتقال

لیمو و پرتقال را بشویید. آن‌ها را به صورت حلقه‌های نازک برش دهید و دانه‌ها را جدا کنید. نیازی به گرفتن پوست نیست؛ طعم لیمو و پرتقال همراه با پوست آنها در نوشیدنی کاملاً دلچسب خواهد بود.

مرحله سوم: ترکیب کردن مواد

آب سیب تازه، شکر قهوه‌ای، برش‌های لیمو و پرتقال، چوب دارچین و جوز هندی را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید. روی حرارت متوسط قرار دهید تا حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بجوشند تا عطر دارچین و مرکبات به خوبی با سیب مخلوط شود.

مرحله چهارم: سرو نوشیدنی

پس از پایان زمان جوشیدن، قابلمه را از روی حرارت بردارید و نوشیدنی را از صافی رد کنید تا تفاله‌ها جدا شود. نوشیدنی گرم را در لیوان‌ها بریزید و با برش لیمو یا چوب دارچین تزئین کنید. آب سیب داغ با دارچین آماده است و می‌توانید از نوشیدن آن در کنار خانواده و دوستان لذت ببرید.

72

فوت و فن تهیه آب سیب داغ و دارچین

    بهترین مدل سیب برای تهیه این نوشیدنی، سیب قرمز است که شیرینی مناسبی دارد و نیاز به افزودن شکر زیاد ندارد. اما می‌توانید از ترکیبی از انواع سیب در این نوشیدنی استفاده کنید.

    این نوشیدنی بهترین طعم و خاصیت آنتی‌اکسیدانی خود را وقتی تازه سرو شود دارد، پس بهتر است خیلی دیر آن را مصرف نکنید.

    می‌توان شکر قهوه‌ای را با عسل یا شربت افرا جایگزین کرد تا طعمی ملایم‌تر و طبیعی‌تر داشته باشید.

    در صورت سرد شدن نوشیدنی، کافی است آن را دوباره روی حرارت ملایم گرم کنید یا برای چند ثانیه در مایکروویو قرار دهید.

    اگر چوب دارچین در دسترس نبود، پودر دارچین گزینه‌ای مناسب برای ایجاد عطر و طعم مشابه است.

    اگر مزه جوز هندی را دوست ندارید، می‌توانید آن را از دستور تهیه این نوشیدنی حذف کنید.

    اندازه مواد در این نوشیدنی به سلیقه شما بستگی دارد و می‌توانید مقدار مرکبات در آن را کم و یا زیاد کنید.

    برای تنوع و طعم غنی‌تر، می‌توانید از ترکیب چند نوع سیب یا افزودن کمی میخک استفاده کنید.

    برای سرو نوشیدنی نیز می‌توانید از فوم خامه استفاده کنید و روی آن کم پودر دارچین بریزید.

یک فنجان سیب داغ با دارچین پر از خواص مفید برای سلامتی است. این نوشیدنی می‌تواند به قلب و گردش خون کمک کند، فشار خون را کمی متعادل نگه دارد و با آنتی‌اکسیدان‌هایش از سلول‌ها محافظت کند. پتاسیم سیب هم برای عضلات و انرژی بدن مفید است و ویتامین C آن سیستم ایمنی را تقویت می‌کند. بنابراین هر جرعه از این نوشیدنی علاوه بر طعم دلچسب، یک انرژی‌بخش سالم برای روزهای سرد پاییز هم است.

منبع: مجله اسنپ اکسپرس

ارسال نظر