۵ نوشیدنی گرم کافه‌ای، مخصوص روزهای سرد پاییزی

نوشیدنی های گرم مخصوص فصل های سرد سال هستند که می توانید آنها را با روشی آسان در منزل درست کنید.

 ۵ نوشیدنی گرم کافه‌ای، مخصوص روزهای سرد پاییزی

فراشپزـ در گذشته تنها نوشیدنی داغ محبوبی که وجود داشت، چای بود که همیشه دوست و آشنا را در کنار هم جمع می‌کرد و بهانه‌ای برای یک گفتگوی کوتاه و یا دید و بازدیدهای خانوادگی بود. با گذشت زمان کم کم نوشیدنی‌های جدید مانند قهوه هم جای خود را در میان مردم باز کردند و امروزه در دنیای مدرن نوشیدنی‌های داغ بسیار زیادی در کافه‌ها و رستوران‌ها موجود است که یا پایه قهوه دارند و یا با شیر و شکلات تهیه می‌شوند.

به گزارش فرارو، از انواع قهوه گرفته تا شکلات داغ و انواع شیرها که با کف و خامه و شکلات تهیه می‌شوند، همگی نوشیدنی‌های مطبوعی هستند و طرفداران بسیار زیادی دارند. با توجه به شروع فصل سرما، خوردن نوشیدنی‌های داغ بسیار دلچسب است. ما در این مطلب می‌خواهیم 5 مدل نوشیدنی داغ بسیار خوشمزه و آسان را به شما آموزش بدهیم که می‌توانید با روشی آسان در منزل تهیه کنید و از خوردن آنها لذت ببرید، پس در ادامه این مطلب همراه ما باشید.

1ـ نوشیدنی زعفرانی

مواد لازم برای تهیه نوشیدنی زعفرانی

     شیر: 2 پیمانه

    نشاسته ذرت: یک و نیم قاشق غذاخوری

    پودر پسته: یک و نیم قاشق غذاخوری

    شکر: 2 قاشق غذاخوری

    زعفران دم کرده غلیظ: 1 قاشق غذاخوری

    خامه صبحانه: 1 قاشق مرباخوری

    گلاب: 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه نوشیدنی زعفرانی

نشاسته ذرت را با نصف شیر سرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا هیچ گلوله‌ای باقی نماند.

بقیه شیر را با شکر، پودر پسته، زعفران دم کرده و گلاب داخل شیرجوش بریزید و خوب هم بزنید و ظرف را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدهید.

وقتی شیر گرم شد و بخار کرد، ترکیب شیر و نشاسته را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد، سپس خامه را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید تا براق شود و بعد اجاق گاز را خاموش کنید و نوشیدنی را داخل لیوان سرو بریزید، نوش جان.

2ـ نوشیدنی شکلاتی

مواد لازم برای تهیه نوشیدنی شکلاتی

    شیر: 2 پیمانه

    نشاسته ذرت: یک و نیم قاشق غذاخوری

    شکر: 2 قاشق غذاخوری

    شکلات تلخ رنده شده: 25 گرم

    پودر فندق: 1 قاشق غذاخوری

    پودر کاکائو: 1 قاشق مرباخوری

    خامه صبحانه: 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه نوشیدنی کاکائویی

نشاسته ذرت را با نصف شیر سرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا هیچ گلوله‌ای باقی نماند.

بقیه شیر را با شکلات تلخ رنده شده، پودر فندق و پودر کاکائو و شکر داخل شیرجوش بریزید و خوب هم بزنید و ظرف را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدهید.

وقتی شیر گرم شد و بخار کرد، ترکیب شیر و نشاسته را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد، سپس خامه را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید تا براق شود و بعد اجاق گاز را خاموش کنید و نوشیدنی را داخل لیوان سرو بریزید، نوش جان. 

3ـ نوشیدنی نارگیلی

مواد لازم برای تهیه نوشیدنی نارگیلی

    شیر: 2 پیمانه

    نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری

    خامه صبحانه: 1 قاشق غذاخوری

    شکلات سفید خرد شده: 30 گرم

    وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری

    پودر نارگیل: 1 قاشق غذاخوری

    شکر: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه نوشیدنی نارگیلی

نشاسته ذرت را با نصف شیر سرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا هیچ گلوله‌ای باقی نماند.

بقیه  شیر را با شکر، شکلات سفید خرد شده و پودر نارگیل و وانیل داخل شیرجوش بریزید و خوب هم بزنید و ظرف را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدهید.

وقتی شیر گرم شد و بخار کرد، ترکیب شیر و نشاسته را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد، سپس خامه را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید تا براق شود و بعد اجاق گاز را خاموش کنید و نوشیدنی را داخل لیوان سرو بریزید، نوش جان. 

4ـ نوشیدنی گل محمدی

مواد لازم برای تهیه نوشیدنی گل محمدی

    شیر: 2 پیمانه

    نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری

    شکر: 2 قاشق غذاخوری

    خامه صبحانه: 1 قاشق غذاخوری

    پودر گل محمدی: 1 قاشق مرباخوری

    پودر بادام: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه نوشیدنی گل محمدی

نشاسته ذرت را با نصف شیر سرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا هیچ گلوله‌ای باقی نماند.

بقیه شیر را با  شکر، پودر بادام و پودر گل محمدی داخل شیرجوش بریزید و خوب هم بزنید و ظرف را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدهید.

وقتی شیر گرم شد و بخار کرد، ترکیب شیر و نشاسته را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد، سپس خامه را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید تا براق شود و بعد اجاق گاز را خاموش کنید و نوشیدنی را داخل لیوان سرو بریزید، نوش جان. 

5ـ نوشیدنی پسته‌ای

مواد لازم برای تهیه نوشیدنی پسته‌ای

    شیر: 2 پیمانه

    نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری

    شکر: 2 قاشق غذاخوری

    پودر پسته: 2 قاشق غذاخوری

    پودر هل: یک چهارم قاشق چای‌خوری

    خامه صبحانه: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه نوشیدنی پسته‌ای

نشاسته ذرت را با نصف شیر سرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا هیچ گلوله‌ای باقی نماند.

بقیه شیر را با شکر، پودر پسته و پودر هل داخل شیرجوش بریزید و خوب هم بزنید و ظرف را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدهید.

وقتی شیر گرم شد و بخار کرد، ترکیب شیر و نشاسته را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد، سپس خامه را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید تا براق شود و بعد اجاق گاز را خاموش کنید و نوشیدنی را داخل لیوان سرو بریزید، نوش جان.

ارسال نظر