طرز تهیه پنکیک گلابی با شیر و دارچین

برای پخت پنکیک نیازی به فر و همزن برقی ندارید و با چند قلم مواد ساده می توانید تهیه کنید. برای روی این پنکیک می توانید از عسل یا گلابی کاراملی شده استفاده کنید که بی نهایت خوشمزه است.

طرز تهیه پنکیک گلابی با شیر و دارچین

فراشپز- پنکیک گلابی یک ایده فوق العاده خوشمزه و ساده برای صبحانه و عصرانه در روز های سرد پاییز و زمستان می باشد که طعم و مزه بهشت می دهد و شما می توانید با چند قلم مواد پنکیک خانگی تهیه کنید. اما پنکیک ها یکی از خانواده کیک ها هستند که در تابه تهیه می شوند و خیلی سریع و راحت است و شما می توانید با طعم های مختلف برای میان وعده بچه ها و خانواده سرو کنید.

برای پخت پنکیک نیازی به فر و همزن برقی ندارید و با چند قلم مواد ساده می توانید تهیه کنید. برای روی این پنکیک می توانید از عسل یا گلابی کاراملی شده استفاده کنید که بی نهایت خوشمزه است و در انتها به شما آموزش داده می شود

مواد لازم

آرد 1.5 پیمانه
شیر 1.5 پیمانه
شکر 2 ق غذا خوری
روغن 2 ق غذا خوری
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1 پنس (نوک قاشق)
دارچین ¼ قاشق چای خوری
بکینگ پودر 1 ق چای خوری
گلابی درشت 1 عدد
نمک 1 پنس

طرز تهیه پنکیک گلابی

مرحله اول: مخلوط کردن

ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دمای محیط شود و بعد با کمک یک پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی مواد را اندازه گیری کنید. تخم مرغ، شکر، دارچین و وانیل را در یک کاسه مخلوط کنید. شیر و روغن را اضافه کرده و به هم بزنید. کمی نمک اضافه کنید.

مرحله دوم: تهیه مایه پنکیک

آرد و بکینگ پودر را الک کرده و به تدریج به مایه اضافه کنید. مواد را به خوبی مخلوط کنید تا خمیری یکدست به دست آید. گلابی را درشت رنده کرده و به مایه اضافه کنید. مایه را به مدت نیم ساعت استراحت دهید.

مرحله سوم: سرخ کردن

داخل تابه را کمی چرب کنید و با کمک ملاقه از مواد داخل تابه به صورت گرد ریخته و برای دو دقیقه صبر کنید تا حباب بزند و بعد برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود و به هیمن ترتیب روی هم قرار دهید.

مرحله چهارم: گلاب کاراملی برای روی پنکیک

2 تا گلابی را خرد کرده و در یک تابه بریزید. 1 ق غذا خوری کره، 1ق غذا خوری شکر قهوه ای، شکر سفید و کمی دارچین را اضافه کنید. گلابی ها را روی حرارت متوسط تفت دهید تا کاراملی شوند، اما له نشوند. گلابی های کاراملی را کنار پنکیک ه ای گلابی قرار داده و با مقداری عسل سرو کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت پنکیک گلابی 

  1. می توانید بجای روغن از کره استفاده کنید.
  2. از گلابی شیرین و رسیده استفاده کنید.
  3. فقط بار اول تابه را چرب کنید.

منبع: نمناک

ارسال نظر