طرز تهیه بادام یخی؛ یک دسر مقوی برای تابستان

این دسر به صورت یخ‌زده سرو می‌شود و برای روزهای گرم تابستان بسیار مناسب است

طرز تهیه بادام یخی؛ یک دسر مقوی برای تابستان

فراشپز-  دسر بادام یخی یک دسر خوشمزه و مقوی است که با مواد اصلی مانند کره بادام زمینی، ماست، شیر، عسل، تمشک و آب پرتقال تهیه می‌شود. این دسر به صورت یخ‌زده سرو می‌شود و برای روزهای گرم تابستان بسیار مناسب است.

مواد لازم برای تهیه بادام یخی:

کره بادام زمینی ۱/۲ پیمانه
ماست‌ ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
عسل ۲ قاشق سوپ خوری
تمشک ۱ پیمانه
آب پرتقال تازه ۲ پیمانه
گردو ریز خرد شده ۱/۴ پیمانه

کانال فراشپز در تلگرام

طرز تهیه و دستور پخت بادام یخی:

۱. کره بادام‌زمینی، ماست، شیر و عسل را داخل مخلوط‌کن بریزید تا پوره‌ای شکل شوند. مخلوط را داخل قالب‌های بستی یا قالب‌های بزرگ یخ بریزید؛ طوری که نصف قالب‌ها پُر شود. قالب‌ها را به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار دهید.

۲. تمشک و آب پرتقال تازه را با هم مخلوط کنید. وقتی قالب‌ها را از فریزر خارج کردید، مقداری گردوی خردشده داخل آن‌ها بریزید، سپس بقیه حجم قالب‌ها را با مخلوط تمشک و آب پرتقال پُر کنید. داخل قالب‌ها چوب بستنی فرو کنید و آن‌ها را به مدت ۸-۶ ساعت داخل فریزر قرار دهید.

۳. وقتی بستنی‌ها آماده شدند، آن‌ها را به آرامی از قالب‌ها جدا کرده و سرو کنید.

منبع: ایرنا

ارسال نظر